Ректор Станіслав Ніколаєнко взяв участь в міжнародному форумі «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри» в Миколаєві

1 червня 2023 року

1 червня 2023 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся міжнародний форум «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри». Участь в ньому взяли ректор Станіслав Ніколаєнко, голова Наглядової ради Микола Томенко, проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко

Делегація університету активно долучилася до дискусії щодо перспектив аграрного сектору, наукового та освітнього супроводу виробництва сільськогосподарської продукції та підготовки високопрофесійних фахівців.
 
У роботі форуму взяли участь низка народних депутатів України, зокрема голова Комітету з питань аграрної та земельної політики Олександр Гайду. Ректор Станіслав Ніколаєнко закликав народних депутатів України підтримати університети, не допустити вилучення в них земель, поширити на них пільгове кредитування, надання дотацій тощо.
 
У межах форуму також відбулася презентація новітньої сільськогосподарської техніки та нових сортів зернових і технічних культур провідних світових компаній.
 
Пресслужба
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook