Крізь призму минулого до сьогодення…

23 травня 2023 року
 
 День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських захисників, започатковане у 1941 році, коли на Другому Великому зборі ОУН було вирішено 23 травня відзначати День Героїв. Це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, опришків, українських січових стрільців та вояків  Армії УНР, УПА, діячів ОУН, а також Героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної війни.
З метою вшанування мужності та героїзму захисників держави різних часів та епох студенти І курсу групи №1 здійснили віртуальну подорож «Крізь призму минулого до сьогодення…»
Під час проведення заняття, використовуючи різноманітні методи: діалог, демонстрацію, презентації студенти ознайомилися з періодами різних епох історії України -  від козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи до Армії Січових стрільців, Армії УНР, ОУН Євгена Коновальця та Степана Бандери, сьогоднішніх захисників і захисниць України, які щоденно відстоюють суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість нашої держави. Їх хоробрість, жертовність і відвага назавжди залишаться в історії України.
Сьогодні це свято – не лише данина пам'яті героям минувшини, а й символ незборимості України!
Слава Україні!
Героям слава!
Разом до Перемоги!
  
 
Викладач історії             Алла КОНИК
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook