Успішний старт захистів бакалаврських кваліфікаційних робіт в ННІ лісового і садово-паркового господарства

8 травня 2023 року

     Традиційно в студентському середовищі ННІ лісового і садово-паркового господарства першими освітній процес завершують здобувачі вищої освіти заочної форми навчання. Упродовж 3–5 квітня 2023 року відбулися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 205 «Лісове господарство» на базі міжкафедральної навчальної лабораторії Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

     

    З огляду на перебування студентів на службі у Збройних Силах України, захист проводився у змішаному форматі. Керівники випускних робіт вчасно надали всі супутні документи для захисту до екзаменаційній комісії, також були присутніми на заходах та підтримували своїх випускників. Представлені роботи присвячені актуальним темам та виконані на відповідному рівні. Всі студенти-випускники заочної форми навчання спеціальності 205 «Лісове господарство» за результатами захисту отримали позитивні оцінки.

     На основі результатів захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт екзаменаційна комісія прийняла рішення присвоїти кваліфікацію бакалавра з лісового господарства та видати дипломи державного зразка про закінчення Національного університету біоресурсів і природокористування України. Дві бакалаврські роботи Сірого Є.Д. та Маньковського І.О., в яких здійснено удосконалення конструкції лісогосподарських машин, були рекомендовані для подальшого впровадження у виробництво.

   

     Колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства вітає здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з вдалим захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт, бажає наполегливості, гармонії, реалізації усіх незавершених наукових задумів на наступному етапі навчання. Успіхів при вступі на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти в стінах університету!

Завідувач кафедри лісівництва,
Пузріна Н.В.
Голова екзаменаційної комісії,
Миронюк В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook