Захист курсових проєктів студентів спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»

5 травня 2023 року

03 травня відбувся захист курсових проєктів студентів спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство», які обрали дослідження на кафедрі овочівництва і закритого ґрунту. В обговоренні взяли участь члени комісії, доценти Ірина Бобось, Іванна Гаврись та Юрій  Слєпцов. Курсове проєктування розглядається як робота дослідницького характеру, тому студенти змогли показати свої власні дослідження та творчий, авторський підхід до розв’язання поставлених завдань.

Під час підготовки та захисту курсових проєктів студенти продемонстрували високий рівень знань та умінь. Вони представили власні дослідження з овочевими культурами та грибами у відкритому й закритому ґрунті. Проєкти комісія позитивно оцінила. Особливо відзначились роботи Чижик Анастасії, Кутовенка Володимира, Дудар Ярослави, Махині Олександра, Петроченка Владислава. Доповідачі вільно володіли матеріалом, відповідали на запитання членів комісії, змогли показати свій високий рівень знань.

Приємно, що студентська наукова робота Чижик Анастасії «Вплив елементів технології вирощування на продуктивність батату», яка була основою курсового проєкту,  була подана на I етап Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з галузі знань «Агрономія» та отримала III місце. Цікавою й пізнавальною була дискусія з доповідачем і на захисті курсового проєкту.

Студенти, які не змогли захисти свої курсові проєкти в очному форматі, змогли представити свої роботи 04 травня дистанційно.

Якістю змісту та захисту курсових проєктів визначається рівень підготовленості випускника до професійної діяльності. Наші випускники довели свій високий професіоналізм і здатність працювати у виробництві або продовжувати навчання в магістратурі для отримання освітнього ступеня вищого рівня.

Бажаємо нашим випускникам подальших успіхів!

 

    Ірина Бобось,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook