Навчально-науково-виробничий центр «Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин»

Адреса: 03040, м. Київ, вул. Васильківська, 17, навчальний корпус № 6, кімн. 212

Тел.: (044) 259-97-31

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач ННВЦ:
Кольоса Людмила Леонідівна

Кандидат економічних наук

 

           Навчально-науково-виробничий центр "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин" є структурним підрозділом факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Центр створений за наказом ректора університету № 457 від 14 листопада 2003 р.
 
Діяльність Центру спрямована на підвищення рівня професійної майстерності працівників структурного підрозділу, результативності їх освітньої та інноваційної діяльності, а також поліпшення фінансового, матеріально-технічного забезпечення Університету за рахунок надання послуг з навчання, підготовки, підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів відповідно до укладених договорів та угод про співробітництво з Держгеокадастром.
Центром надаються такі освітні послуги:

  - підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників, а також інженерів-землевпорядників, що були позбавлені кваліфікаційного сертифіката внаслідок порушення законодавства у сфері землеустрою, відповідно до статті 68 Закону України від 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрій». За результатами навчального курсу здійснюється підсумковий контроль знань (тестування) до якого залучаються три представники Кваліфікаційної комісії. Прийняття рішення про видачу свідоцтва про підвищення кваліфікації сертифікованим інженером-землевпорядником здійснюється Кваліфікаційною комісією;

  - професійної підготовки оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок (базова підготовка, підвищення кваліфікації, проведення кваліфікаційного іспиту) відповідно до Закону України “Про оцінку земель” № 1378-IV від 11 грудня 2003 р. та підписаних угод про співробітництво із Держземагентством України.

  - базової підготовки ліцитаторів з проведення земельних торгів (по завершенні курсу складається залік за результатами якого видається кваліфікаційне свідоцтво ліцитатора) відповідно до наказу Держкомзему від 08.10.2010 № 724 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності щодо проведення земельних торгів» (зареєстрованого в Мін'юсті України від 17.11.2010 № 1125/18420);

  - проведення кваліфікаційних іспитів у відповідності до ст. 5¹ Закону України «Про топографо-геодезичну та картографічну діяльність», ст. 66 Закону України «Про землеустрій» та наказів Мінагрополітики України від 28.11.2012 № 738 «Про затвердження форм документів, необхідних для видачі Держземагентством України кваліфікаційних сертифікатів інженерів-землевпорядників та включення інформації про них до Державного реєстру сертифікованих інженерів-землевпорядників» (зареєстрованого Мін'юстом України від 07.12.2012 № 2038/22350) та від 28.11.2012 № 739 «Про затвердження Порядку роботи Кваліфікаційної комісії, видачі та анулювання кваліфікаційного сертифіката інженера-землевпорядника та інженера-геодезиста» (зареєстрованого Мін'юстом України від 07.12.2012 № 2039/22351), а також угоди між Держгеокадастром та НУБіП України. Приймання кваліфікаційного іспиту здійснюється Кваліфікаційною комісією, утвореною наказом Держгеокадастру від 23.05.2016 № 138 «Про затвердження складу Кваліфікаційної комісії».

Всі освітні послуги ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин" надаються відповідно до укладених угоди про співробітництво щодо підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та/або сертифікованих інженерів-геодезистів  та угоди  стосовно професійної підготовки оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок з Держгеокадастром та затверджених кошторисів.
 
Висока якість надання освітніх послуг Центром забезпечується залученням провідних вітчизняних експертів та компетентних фахівців з питань проведення землеустрою, оцінки земель, ведення державного земельного кадастру, що беруть участь у розробці нормативно-правових актів та технічних процедур, керівників профільних управлінь Держгеокадастру, висококваліфікованих науково-педагогічних працівників факультету землевпорядкування НУБіП України, фахівців ВГО «Спілка землевпорядників України», Асоціації «Земельна спілка України», Всеукраїнської громадської організації «Ліга оцінювачів земель».
 
 
Довідки за телефонами:  (044) 259-97-31
еmail: [email protected]
 
Вся актуальна інформація та новини на сторінці у FB:
 
https://www.facebook.com/nnvcnubip
 

 

Оголошення

1 січня 2021
факультет землевпорядкування НУБіП України

Заплановане навчання на початок 2021 року

6 вересня 2019
ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин"

Курс підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів

14 травня 2019
факультет землевпорядкування

Навчальні курси у ТРАВНІ'19

4 березня 2019
ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин"

БЕРЕЗЕНЬ 2019 року: заплановано

Всі оголошення

12 грудня 2018
ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин"

Почніть Новий 2019 рік з ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин"

1 жовтня 2018
ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин"

Навчальний рік набирає обертів! Запрошуємо всіх бажаючих на курси.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook