Відбувся успішний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Облік і оподаткування»

22 квітня 2023 року
    20 квітня 2023 року, на засіданні разової спеціалізованої вченої ради РСВР 008 відбувся прилюдний захист дисертації Грищук Ганни Валеріївни на тему: «Облік витрат і контроль собівартості продукції рослинництва», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
   Дисертацію Ганною Грищук виконано у Національному університеті біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.
 
    Науковий керівник – доктор економічних наук, професор Євгенія Калюга, професор кафедри обліку та оподаткування Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.
 
    Голова ради – доктор економічних наук, професор Наталія Вдовенко, завідувач кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.
   Рецензент – доктор економічних наук, професор Василь Савчук, професор кафедри статистики та економічного аналізу Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.
 
    Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор Вікторія Маргасова, проректор з наукової роботи; професор кафедри економіки, обліку і оподаткування Національного університету «Чернігівська політехніка» Міністерства освіти і науки України, доктор економічних наук, професор Ірина Садовська, завідувач кафедри обліку і оподаткування Волинського національного університету імені Лесі Українки Міністерства освіти і науки України, кандидат економічних наук, доцент Яна Іщенко, доцент кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Вінницького національного аграрного університету Міністерства освіти і науки України.
 
   На засіданні разової спеціалізованої вченої ради були присутні 5 членів, відповідно до затвердженого складу у повному обсязі, науковий керівник здобувача, д.е.н, професор кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга, гарант освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування», завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н, професор Любов Гуцаленко, заступник декана з наукової роботи, д.е.н, професор Юлія Негода.
 
   На підставі результатів голосування разова спеціалізована вчена рада одноголосно присудила Грищук Ганні Валеріївні ступінь доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
 
    Вітаємо з успішним захистом здобувача кафедри обліку та оподаткування Ганну Грищук та її наукового керівника – професора кафедри Євгенію Калюгу.
    Ганна Грищук поповнила лави здобувачів кафедри обліку та оподаткування, які з честю захистили свої дисертації на здобуття ступеня доктора філософії, пройшовши підготовку за освітньо-науковою програмою «Облік і оподаткування». Щиро зичимо подальших успіхів на науковій ниві!

 

Любов Гуцаленко
гарант ОНП «Облік і оподаткування»
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook