Студент 1 курсу факультету аграрного менеджменту Олександр Карнарук посів 2 місце на Універсіаді міста Києва з боксу

12 квітня 2023 року

   Спорт важливий в різних аспектах нашого життя. Він впливає на фізичне здоров'я, психологічний та соціальний стан людини, а також має значний вплив на суспільство в цілому.

   За сприяння ректорату НУБіП України в університеті активно підтримується спортивне життя студентства, відбуваються численні змагання та турніри університетського, всеукраїнського і міжнародного рівнів. В свою чергу факультету аграрного менеджменту успішно культивує спортсменів з числа студентів за багатьма видами спорту.

   З 6 по 8 квітня у спортивному комплексі КНУБА відбулася XVIII літня Універсіада міста Києва з боксу в рамках турніру міста Києва з боксу присвяченому пам’яті В.Г. Богуславського. На фінальних поєдинках був присутній проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, доктор економічних наук, професор, академік Сергій КВАША та завідувач кафедри фізичного виховання, кандидат педагогічних наук, майстер спорту України міжнародного класу з міні-футболу Микола КОСТЕНКО.
  Наш університет на змаганнях представляли 4 спортсмени у різних вагових категоріях, серед яких студент 1 курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності 073 Менеджмент вихованець боксерського клубу «SpartaBox» Олександр КАРНАРУК. За результатми змагань Олександр вийшов у фінальний поєдинок і посів друге місце у своїй ваговій категорії.
 
   Ми поспілкувались з Олександром та з’ясували, як вдається поєднувати навчання з професійним заняттям боксом.
   - Олександре, чому ти обрав саме цей вид спорту?
   З дитинства я займався тхеквондо, а після того, як отримав чорний пояс, вирішив продовжити займатись єдиноборствами. Завжди цікавився боксом, професійним життям наших відомих боксерів, тому і вирішив обрати саме цей вид спорту.
   - Як вдається поєднувати навчання зі спортом?
   Чесно кажучи не завжди виходить все встигати. Проте, навчання в НУБіП організоване на високому рівні, всі навчальні матеріли доступні кожному студенту в будь-який час доби, тому є змога виконувати все вчасно, намагаюся робити так, щоб спорт не заважав навчанню.
   - Яких вершин мрієш досягти в спорті?
   Зараз я не ставлю перед собою глобальної мети, а поступово сходинка за сходинкою піднімаюсь в гору. На досягнутому зупинятись не збираюсь. Маю чому вчитись, тому буду ставити собі нові цілі і їх досягати.
Вітаємо Олександра, змагайся, вигравай і завжди йди до своїх життєвих цілей!


Розмовляла Лариса КАРПЕНКО
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook