Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології долучився до висадки унікальних «Шевченківських дубів»!

13 квітня 2023 року

  13 квітня старости та студенти першого курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на чолі з деканом, професором Юлією Коломієць долучилися до висадки унікальних «Шевченківських дубів» у Студентському сквері університету.

  Слід зазначити, що саджанці дубів вирощені в рамках Всеукраїнської екоакції «Шевченко єднає Україну». До їх висадки долучилися ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради Микола Томенко, проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша, замісники декана факультету Оксана Сикало, Валерія Бондарь, Анна Дащенко, доцент Ольга Бойко викладачі, студенти.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша провів свого роду майстер-клас для студентів факультету захисту рослин, біотехнології та екології, де не тільки детально розповів, а й показав, як правильно висаджувати дерева та доглядати за ними.

      

  Ініціатори акції планують висадити 1000 саджанців по областях України, що є нащадками дерева, у дуплі якого Тарас Григорович ховав свої малюнки від пана. За ініціативи Миколи Томенка 20 таких саджанців привезли до Голосієва та висадили сьогодні в Студентському сквері НУБіП України. Завдяки спільним зусиллям, в університеті з’явилася нова посадка дерев з частинкою енергії видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного й громадського діяча.

Наталія Батрак

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook