Підведення підсумків практики бакалаврів-міжнародників

11 квітня 2023 року

7 квітня 2023 року на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук пройшла підсумкова конференція з виробничої практики бакалаврів 5 року навчання спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (заочна форма).
За рішенням кафедри до складу комісії, яка приймала та оцінювала звіти студентів, було включено завідувача кафедри О.В. Шевчука, керівницю практики О.М. Любовець, кураторку групи Н.Б. Кравченко.

Напередодні звітної конференції кожен студент здав на кафедру звітну документацію – щоденник практики; звіт про проведену роботу; відгук та характеристику від керівника від бази практики з оцінкою роботи практиканта. Кожен член комісії мав можливість ознайомитися з наданою документацією.
На конференції студенти в індивідуальному порядку захищали перед комісією звіти з практики. У процесі захисту кожен студент докладно зупинився на характеристиці завдань, отриманих на базі практики та доповів про рівень їхнього виконання, відповів на запитання членів комісії з різних аспектів його діяльності під час виробничої практики. Було розглянуто характеристики студентів, надані керівниками виробничої практики від бази практики.

На основі аналізу звітної документації та виступів студентів члени комісії дійшли висновку, що програму та робочий навчальний план практики виконано у повному обсязі. Окремо було зазначено, керівництвом баз практики було створено всі необхідні умови задля успішної роботи студентів.
Підсумкова оцінка роботи студента під час виробничої практики складалася з оцінки його діяльності на базі практики, якості виконання письмового звіту, усного захисту результатів практики (доповіді та відповідей на запитання членів комісії). Всі студенти отримали позитивні оцінки.

 

 


Олена Любовець,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook