Онлайн зустріч наставника та здобувачів вищої освіти 3 курсу 3 групи

27 березня 2023 року

 Відповідно до графіка освітнього процесу на другий семестр 2022/2023 н.р. з 3 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти 3 курсу продовжать навчання у режимі офлайн. У зв’язку з цим для обговорення ряду важливих питань 22 березня 2023 року в онлайн режимі відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з наставником доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш. Актуальними питаннями в обговоренні були: продовження занять в офлайн режимі, поточний стан успішності здобувачів вищої освіти, відвідування ними занять та правила поведінки під час повітряної тривоги.

  
 
Під час зустрічі Оксана Миколаївна поцікавилася станом здоров’я студентів та готовністю кожного відвідувати заняття в режимі офлайн. Наголосила на правилах поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та провела інструкцію з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України.
 
 
 
Також студентів було ознайомлено з наказом ректора університету № 207 від 14.03.2023 року щодо заборони та запобігання тютюнопаління в університеті з метою формування навичок здорового способу життя й запобігання тютюнової залежності серед молоді.
Зустріч здобувачів вищої освіти з наставником відбулася в дружній атмосфері. Студенти активно долучались до розмови та обговорення актуальних питань. Наприкінці зустрічі Оксана Миколаївна звернула увагу на необхідності піклуватися про себе, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та подякувала студентам за зустріч й побажала мирного неба над головою.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім проф. Й.С. Завадського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook