Ректорат: поточні плани та підвищення виконавської дисципліни

19 січня 2015 року

19 січня відбулось засідання звуженого ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України. У вступному слові ректор Станіслав Ніколаєнко привітав членів ректорату та увесь колектив університету з Водохрещем, побажав міцного здоров’я та кріпості духу.

 
Традиційно проректори і керівники підрозділів доповіли про виконання доручень та окреслили план роботи служб на поточний тиждень. Так, проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про готовність технічного завдання до проекту відновлення третього корпусу. Також виконані геодезичні роботи на Тихому озері, де планується університетське екологічне містечко.
 
Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила про результати загального аналізу виконання педагогічного навантаження науково-педагогічними працівниками. В окремих випадках воно виповнено лише на 20-30%. Навчальній частині, завідувачам кафедр доручено підготувати пояснення по кожному такому викладачеві та вжити відповідних заходів.
 
Начальник військової кафедри Анатолій Есаулов доповів про готовність зустріти більше 100 офіцерів запасу, направлених Міністерством оборони України на перепідготовку. Теоретичне навчання буде проводити військова кафедра університету, практика – у військовому навчальному центрі. Після проходження цієї підготовки вони відправляться у зону проведення АТО. 
 
 
Ростислав Тарасенко, голова первинної профспілкової організації працівників університету, повідомив про чергове засідання профкому. Воно відбудеться 21 січня. Планується розглянути бюджет на 2015 рік, розміри матеріальної допомоги, обговорити час та порядок денний конференції трудового колективу.
 
 
Директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук доповів, що останні два тижня січня – це активна фаза набору студентів на стажування за кордон.  Окрім цього, ведеться активна робота щодо залучення іноземних студентів на навчання до університету.
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про завершення вступу до аспірантури. На контролі перебувають питання проведення весняної посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах, створення міжнародної асоціації випускників НУБіП України, інвентаризації техніки у структурних підрозділів. 
 
 
Начальники відділів планово-фінансового - Наталія Дробот, кадрів – Микола Михайліченко, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька та учений секретар Оксана Барановська поінформували ректорат про виконання поточних завдань.
 
За результатами засідання проректору Валерію Іщенку та декану факультету ветеринарної медицини Миколі Цвіліховському доручено облаштувати водостоки у 12-му навчальному корпусі, першому проректору Ігорю Ібатулліну зкоординувати звіти керівників відокремлених підрозділів за 2014 рік, начальнику навчального відділу Оксані Зазимко зустрітися з студентами, які перевелись з вищих навчальних закладів Луганської та Донецької областей, і надати необхідну допомогу. 
 
Також були розглянуті й інші питання життєдіяльності університету.
 
Дeниc Рyдeнь
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook