Шевченківські дні в навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження

11 березня 2023 року
  Студенти навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження повернулись з дистанційного навчання до стін своєї альма-матері і уже з першого тижня навчання активно долучились до заходів, які проводяться у Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

  9 березня 2023 року на Алеї слави НУБіП України проводилися урочистості з нагоди 209-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
  Відкрив зібрання просто неба на Алеї Слави університету проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Серед інших, у програмі заходу брав творчий колектив навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження: Олексій Кучмар, студент ІЕС-21001бСТ (гітара), Олександр Богославець, студент ЕЕЕ-22001б (гітара), Анастасія Бузаєва, ЕЕЕ-21001б, Ольга Білоусова, БМІ-21001б), Давид Лещенко, ІЕС-21001бСТ – група вокалістів.
  На вуста для виконання студенти взяли пісенну композицію з поетичного слова Т.Г. Шевченка «Зоре моя вечірняя».

 

  Навіть тривожний ранок і звук сирени не завадив учасникам вшанувати пам'ять Великого Кобзаря, декламуючи його поезії та твори. Його творчість завжди буде жити у серцях українців, а його невмирущий дух торуватиме шлях до свободи.

Лілія Мартинюк,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook