Профорієнтація агрономів

10 березня 2023 року

Оберіть собі роботу до душі,
і вам не доведеться працювати
жодного дня у своєму житті
(Конфуцій
)


Правильний вибір професії є одним із найважливіших і, водночас, одним із найскладніших рішень в житті кожної людини. Адже сьогодення висуває досить жорсткі вимоги на ринку праці. Майбутній конкурентоспроможний фахівець повинен мати якісну освіту, невпинне бажання до саморозвитку і, найголовніше, володіти тією спеціальністю, яка буде потрібна за будь-яких умов. Саме такою є спеціальність «Агрономія».


Доцентом кафедри рослинництва Бурко Лесею Миколаївною спільно з відповідальним за профорієнтаційну роботу на агробіологічному факультеті доцентом Цизем Олександром Михайловичем було проведено онлайн-зустріч з випускниками 11-х класів у опорних закладах освіти Полонського територіальної громади Хмельницької області – Новоселицькому та Кустовецькому ліцеях.


Під час зустрічі з випускниками було зазначено про переваги навчання на агробіологічному факультеті, сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь молоді у фестивалі студентської науки, наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету, студентське самоврядування, про підготовче відділення університету, практичних заняттях в реальних умовах, лабораторіях, що оснащені новітніми технічними засобами.

 

Також учні дізналися про міжнародне співробітництво факультету і можливість отримання подвійного диплому та особливості вступної кампанії 2023 року.

 

Майбутні абітурієнти цікавились умовами навчання, проживання в університеті та кількістю бюджетних місць на факультеті. Особливо активно обговорювалося питання перспектив працевлаштування для агрономів,
Дякуємо директору Новоселицького ліцею Вельгас Оксані Володимирівні та директору Кустовецького ліцею Рейді Анатолію Федоровичу за сприяння у проведенні профорієнтаційної зустрічі.

Щоб відчувати себе щасливим на роботі і в роботі, необхідно знайти такий вид діяльності, до якого лежить душа. Шановні випускники бажаємо Вам обрати вірний шлях у житті та будемо раді бачити Вас у лавах студентів нашого факультету.


Леся Бурко, доцент кафедри рослинництва


 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook