Студентка Ірина Гринчук обирає магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

8 березня 2023 року
  Магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» уже тривалий період часу користується попитом серед вступників на ОС «Магістр» з менеджменту. Виклики, з якими довелося всім нам зустрітися протягом останніх років, збільшили попит на проектних менеджерів в Україні та світі. Також за прогнозами світових та українських вчених, в рамках повоєнної відбудови в Україні суттєво зростуть прямі іноземні інвестиції у всі сфери економіки. Саме тому, набуття спеціалізації, пов’язаної з розробкою інвестиційних проектів є надзвичайно правильним рішенням.

  Ми поспілкувалися зі студенткою четвертого курсу факультету аграрного менеджменту Іриною Гринчук, яка з третього курсу навчається у професійно орієнтованій групі з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами та попросили її написати свої враження від навчання та поділитися своїми планами на майбутнє. Далі наводимо пряму мову Ірини Гринчук.

  Мене звуть Ірина Гринчук, мені 20 років. Я є студенткою 4 курсу 5 групи і навчаюсь на факультеті аграрного менеджменту. Народилась та живу на Волині, у прекрасному місті Рівне.

  Коли я закінчила школу, то вирішила спочатку вступити до коледжу, де провчилася кілька років. Потім для подальшого навчання обрала факультет аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України, де почала навчатися одразу на третьому курсі у професійно орієнтованій групі “Управління інвестиційною діяльністю міжнародними проектами”, яка також є групою з викладанням дисциплін англійською мовою.

  Щодо моїх вражень, то скажу, що навчатись мені дуже подобається, ставлення одногрупників до мене є чудовим: ми завжди допомагаємо один одному. Викладачі, більшість з яких є представниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, чітко та зрозуміло викладають матеріал, і я маю змогу підтягнути ділову англійську мову (адже нам викладають всі дисципліни англійською мовою), а також фахово вивчати різні аспекти інвестиційної діяльності.

  Минулого року я мала змогу взяти участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі інвестиційних проєктів “Від ідеї до успіху” та розробити власний інвестиційний проєкт. Це був проєкт створення Дитячого спортивно-оздоровчого табору «Хелсик». Даний проект був розроблений мною двома мовами - спочатку українською мовою, а потім англійською для того, щоб в подальшому брати участь в міжнародних конкурсах. Для участі у конкурсі я записала відео з презентацією та відправила для оцінювання членам журі.

  Мені було дуже приємно, що деякі члени журі зацікавились моєю ідеєю і запрошували мене на конкурси в інші місця, та я навіть отримала можливість презентувати свій проект на конкурсі в іншому університеті.

   

  

  Також моїм хорошим досвідом було те, що я брала участь у науково-практичній конференції «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору», куди я подала тези на тему “Інвестиційна політика як важлива складова антикризового управління”, які вже скоро були опубліковані.

  Загалом, мені подобається навчатись на освітній траєкторії “Управління інвестиційною діяльністю міжнародними проектами”, і я планую вступати на магістратуру також за цим напрямком, щоб і надалі поглиблювати знання з інвестиційного менеджменту та проектної діяльності. Я свідома того факту, що після війни важливість проектної діяльності в Україні зросте, а на таких фахівців, як я, буде спостерігатися значний попит на ринку праці, тому маю переконання у правильності свого вибору.

  Зараз я вже працевлаштована та працюю за фахом у компанії Louis Dreyfus Company, яка входить у четвірку найбільших експортерів зерна у світі та займається закупівлею і переробкою зернових культур. Працюю із задоволенням, адже відразу обрала цікаву та актуальну спеціальність, що дозволило мені знайти перспективну роботу, яка мені ще й дуже подобається.

  Одним словом, я дуже задоволена навчанням, а вже влітку планую вступати на магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» на факультеті агарного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

  Ми дякуємо Ірині Гринчук за те, що вона поділилася з нами своїми враженнями від навчання та планами на майбутнє і чекаємо Ірину на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Ірина ГРИНЧУК,
студентка 4 курсу факультету агарного менеджменту
професійно-орієнтованої групи
«Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»
Катерина АЛЕКСЕЄВА,

доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook