Залучення іноземних лекторів до процесу підготовки здобувачів вищої освіти

27 лютого 2023 року

 Невід’ємною частиною навчального процесу є проведення занять із залученням іноземних лекторів для урізноманітнення викладеного матеріалу та зацікавлення студентів.

13 лютого  2023 року розпочався цикл гостьових лекцій з дисциплін «Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю» та «Управління інноваціями» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 і 4 курсів (англомовних груп) факультету аграрного менеджменту, що триватиме до кінця семестру.
 
  
Серед запрошених лекторів -  доктор Ійаз Юсуф, доцент, завідувач кафедри операцій і ланцюгів постачання Школи менеджменту доктора Хасана Мурада при Університеті менеджменту та технологій (Лахор, Пакистан) і доктор Ампу Харікрішнан, професор, проректор Університету Бір Тікендраджіт (Канчіпур, Індія).
20 лютого доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Резнік Надія Петрівна запросила на лекцію з дисципліни «Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю» професора Ампу Харікрішнана висвітлити актуальну в сьогоденні тему «Інновації в менеджменті». Також ще одним іноземним гостем став професор Ійаз Юсуф, який 21 лютого провів лекцію за темою «Інноваційний менеджмент» та детально зосередив увагу на японській філософії «Кайдзен» для вдосконалення процесів виробництва.
 
 
У плідній колаборації з д. е. н., професором Резнік Надією Петрівною під час лекцій було висвітлено і обговорено низку сучасних проблем та викликів у менеджменті, а також обговорено підходи щодо їхнього вирішення. Ці та інші питання знайшли своє відображення у темах: «Innovation Management», «Technology Innovation»  та ін. Варто зазначити, що всі онлайн-лекції супроводжувались активними дискусіями.
 
 
Студенти сприйняли таку ініціативу викладача із цікавістю, група була активна та кожен намагався відкрити для себе щось нове, задаючи питання запрошеним лекторам.
Здобувачі вищої освіти дякують доктору Ійаз Юсуф і доктору Ампу Харікрішнану за цікаві лекції та експертну думку з актуальних питань інноваційного менеджменту і сподіваються на зустрічі у майбутньому.
 
Олександра Каминіна,
староста 6 групи 3 курсу ФАМ
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook