Гостьова лекція для студентів Липковатівського аграрного коледжу

23 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   23 лютого 2023 року, на запрошення викладача технологічних дисциплін Афанасьєвої Ольги Борисівни та завідувача технологічного відділення Коломієць Тетяни Миколаївни Липковатівського аграрного коледжу, відбулася профорієнтаційна лекція завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Олександра Вальчука за темою «Майбутнє за технологіями: електронна програма управління фермою великої та дрібної рогатої худоби».


   На лекції були присутні студенти 4 курсу спеціальностей: 211 "Ветеринарна медицина" та 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва".

   Студентам продемонстровано особливості роботи електронної програми управління фермою Cattle.Center яка проводить обробку, аналіз, оцінку та підготовку господарської інформації для спеціалістів молочних ферм, що забезпечує вироблення найефективніших та економічно обґрунтованих управлінських рішень, внутрішню простежуваність та належне ведення записів відповідно до чинного законодавства. Олександр Вальчук звернув увагу, що окрім представлених матеріалів, на кафедрі є велика кількість інших розробок та досягнень, а саме в галузі запліднення ооцитів in vitro, репродукції собак і котів.
   Також Олександр Анатолійович подякував організаторам за можливість виступити перед студентами із матеріалами напрацювань кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин і запросив студентів вступати до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини. А для детальнішого ознайомлення із факультетом, - запросив на день відкритих дверей, який відбудеться в онлайн форматі 24 лютого 2023 року о 14.30за посиланням.

Доцент Сергій ДЕРКАЧ


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook