Відбулося перше засідання новообраного профкому

24 грудня 2014 року

  

   23 грудня відбулося перше засідання новообраного профкому співробітників Національного університету біоресурсів і природокористування України до складу якого увійшло 29 представників. Відкриваючи засідання голова профкому співробітників НУБіП України Ростислав Тарасенко наголосив, що у цей нелегкий для університету час профком має докласти максиму зусиль для забезпечення соціального захисту співробітників, пошуку разом з адміністрацією університету шляхів соціального розвитку колективу, поліпшення житлових умов працівників та їхньої оплати праці, покращення умов роботи та відпочинку.
 

     На засідання були винесені питання щодо виборів заступників голови профкому та секретаря. Члени профкому одностайно підтримали кандидатури Івана Гаврилюка та Руслана Любара на посади заступників голови профкому.

     Секретарем профкому обрано Ольгу Руденко.

     З метою координації та здійснення основних напрямів роботи профкому було сформовано та затверджено склад 4 комісій: житлово-побутової; культурно масової та спортивно-оздоровчої роботи; соціального забезпечення, охорони праці та координації роботи з профкомами відокремлених підрозділів; соціального захисту. Очолили ці комісії відповідно Іван Гаврилюк, Руслан Любар, Олександр Андрощук, Ростислав Тарасенко.

     Члени профкому позитивно висловилися про роботу Валентини Поломаренко на посаді бухгалтера профкому і затвердили її на цій посаді і надалі.

Руслан Любар,
заступник голови профкому
 
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook