Абітурієнти знайомляться з агробіологічним факультетом НУБіП України на Дні відкритих дверей!

17 лютого 2023 року

День відкритих дверей – це традиційний захід під час якого випускники закладів загальної середньої освіти мають змогу отримати необхідну інформацію про агробіологічний факультет та спеціальності, за якими здійснюється підготовка в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, ознайомитися з інформацією про умови вступу до ЗВО (2023 рік ставить перед вступниками нові вимоги), більше дізнатися про міжнародні освітні проекти / програми та студентське дозвілля. 


Двері агробіологічного факультету завжди відкриті, проте сьогодні був особливий день: сюди завітали кращі випускники шкіл та коледжів України.
Зустріч розпочалася з привітання всіх присутніх Оксаною Тонхою, деканом факультету.



Привітала потенційних вступників і голова студентської організації Ангеліна Волощук. Існує думка, що студентські роки – найкращі. І це дійсно так. Принаймні це гарантує Ангеліна для кожного члена студентської сім’ї агробіологічного факультету.

Семен Танчик, завідувач кафедри землеробства та гербології, розповів про перспективи навчання за спеціальністю 201 «Агрономія».

Іван Федосій, завідувач кафедри овочівництва і закритого ґрунту, розповів випускникам про навчання за спеціальністю 203 «Садівництво та виноградарство».


Григорій Подпрятов, завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика, поділився особливостями навчання на агробіологічному факультеті.


Наприкінці зустрічі виступив відповідальний від деканату факультету за профорієнтаційну роботу Олександр Цизь, який ознайомив присутніх з особливостями вступної кампанії 2023 року.


Важливим пунктом була можливість участі в предметній олімпіаді від університету, а також отримання додаткових балів при вступі за проходження підготовчих курсів. Детальна інформація за посиланнями:

https://nubip.edu.ua/node/121334,

https://nubip.edu.ua/node/17841.
Представники факультету з радістю відповіли на всі питання. Зокрема на можливість супроводу під час вступної кампанії в 2023 році.




Дякуємо усім присутнім за увагу та зацікавленість в агробіологічному факультеті. Будемо раді бачити вас в числі наших студентів.

Сподіваємося на скору зустріч! Успіхів вам!
Все буде Україна!

 

Ірина Шпакович,

асистент кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського,

Роман Жила,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook