Підготовка до ювілейної наукової конференції: відповідальність та імідж університету

9 лютого 2023 року
  8 лютого 2023 р. за дорученням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, за головування проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка відбулась чергова робоча зустріч з заступниками деканів факультетів та директорів ННІ з наукової роботи щодо організації проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу», присвяченої 125-річчю заснуванню Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
  Проректор Вадим Кондратюк закцентував увагу на основних питаннях порядку денного засідання робочої групи – проектування та вчасне виконання основних організаційних заходів проведення конференції: запрошення вітчизняних та міжнародних учасників, формування програми пленарного і секційних засідань, представлення наукових досягнень університету, друковані матеріали, формати проведення заходу тощо.
 
  На етапі обговорень були винесені пропозиції щодо загальної структури проведення міжнародної конференції, залучення до активної роботи конференції вчених-колег іноземців, представників бізнесу та провідних спеціалістів найзатребуваніших галузей промисловостей. Професор Роман Василишин запропонував запросити до виступу на пленарному засіданні іноземних колег, роботи яких є дотичними до сучасних проблем розвитку української науки та України вцілому. Така пропозиція знайшла відгук поміж присутніх та була підтримана.
 
  Під час зустрічі були обговорені питання щодо матеріально-технічного забезпечення проведення пленарного та секційних засідань конференції. Визначені вимоги до представлення експозицій науково-технічних досягнень структурних підрозділ університету, де будуть представлені найвизначніші роботи науковців, зокрема розроблені спільно з представниками бізнесу та органами державної влади.
  Активне обговорення відбулось щодо підготовки матеріалів конференції, зокрема виокремлення матеріалів доповідачів пленарного і секційних засідань, а також електронних збірників тез. Кожен з учасників конференції зможе ознайомитись з результатами досліджень колег як в друкованому, так і електронному вигляді.
  Учасники засідання на чолі з проректором Вадимом Кондратюком окреслили основні організаційні заходи та терміни їх виконання. 
  Актуальна інформація щодо проведення міжнародної конференції доступна на відповідній сторінці на сайті університету: відомості про конференцію, форма для реєстрації, назва секцій, проєкт програми конференції, контакти оргкомітету.
  Організаційний комітет конференції продовжує працювати над втіленням всіх планів та цікавих ідей щодо проведення та відзначення 125 річниці від заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 
Вікторія Мельник,

відділ науково-технічної інформації 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook