Організований початок другого семестру в полі зору онлайн-засідання дирекції ННІ неперервної освіти і туризму зі студентським активом

5 лютого 2023 року
  3 лютого 2023 р. відбулося онлайн-засідання дирекції ННІ неперервної освіти і туризму зі студентським активом та старостами груп 1-4 курсів освітніх програм «Туризм» і «Готельно-ресторанний бізнес» денної форми навчання.

  Ключовим акцентом зустрічі стало обговорення організованого початку навчальних занять у другому семестрі 2022-2023 н.р. Під час зустрічі здобувачів ознайомлено з графіком навчального процесу, відповідно до якого заняття в університеті розпочинаються в дистанційному режимі з 6 лютого 2023 року, а в подальшому (із врахуванням ситуації в м. Києві, Київській області та країні) – з 6 березня 2023 р. планується очне навчання.
  Онлайн-заняття за розкладом відбуватимуться з використанням ресурсів Webex, Zoom, Google Meet та електронних навчальних курсів на університетському порталі Elearn. Також було обговорено необхідність відвідування занять студентами та пошуку технічних засобів для забезпечення присутності на лекціях і практичних заняттях у дистанційному форматі. Для проведення навчальних занять і підтримки комунікації зі студентами НУБіП України забезпечує безперебійне функціонування Інтернету й живлення навчального порталу Elearn.
  Серед питань, які розглядалися були: забезпечення постійної комунікації та зворотнього зв’язку старост зі студентами в групах, студентів із дирекцією ННІ, кураторами, викладачами, а також зі студентами, які наразі перебувають разом з родинами за кордоном або є внутрішньо переміщеними особами.

  На завершення акцент було зроблено на тому, що поки в Україні триває війна й військовослужбовці ЗСУ гідно тримають оборону, на знак визнання заслуг і вдячності їм, студенти своєю наполегливою працею в навчанні мають отримувати сучасні знання й використовувати їх для відбудови незалежної України після очікуваної Перемоги. Якісна освіта сьогодні – це запорука мирного й успішного майбутнього для України вже завтра!

Тереза МИКИЦЕЙ,
заступник директора з навчальної і виховної роботи
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook