Оголошено про нову стипендіальну програму Європейської школи Східного партнерства на 2023/2024 навчальний рік.

30 січня 2023 року

За інформацією Міністерства закордонних справ України, за ініціативи Європейського Союзу та підтримки Уряду Грузії і Фонду міжнародного бакалаврату (International Baccalaureate) оголошено про нову стипендіальну програму. Європейської школи Східного партнерства на 2023/2024 навчальний рік.

 

New School у Тбілісі, Грузія, за підтримки Європейського Союзу та International Baccalaureate, оголосиkb конкурс на участь у програмі стипендій Європейських шкіл Східного партнерства на 2023/2024 навчальний рік. Усі відповідні студенти з Вірменії, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Республіка Молдова та Україна віком 16-17 років станом на 1 вересня 2023 року запрошуються подати заявку. До 20 обраних студентів буде обрано серед найкращих у регіоні, щоб отримати повну стипендію для Європейської дипломної програми бакалавра (IB).


Програма Європейських шкіл Східного партнерства, що фінансується Європейським Союзом (ЄС), спрямована на сприяння можливостям здобуття середньої освіти для учнів із шести країн Східного партнерства ЄС. Програма була успішно запущена в 2018 році і зараз триває п’ятий рік. Студенти, відібрані для поточного конкурсу, приєднаються до програми в 2023/2024 навчальному році.

 

Детальна інформація щодо стипендійної можливості знаходиться за посиланням https://eapeuropeanschool.eu/

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook