Ректорат: підготовка до другого навчального семестру і забезпечення нормальної життєдіяльності університету

9 січня 2023 року
  9 січня 2023 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Воно відбулося в звуженому форматі, адже всі проректори і керівники служб перебувають у відпустках за власний рахунок, по тій причині, що університету скорочено бюджет на 80 млн грн. А це - двохмісячний розмір зарплати. Та колектив не зупиняється, організовано чергування ректорату.
 
     Визначаючи завдання на поточний тиждень і місяць, очільник університету підкреслив, що кожен член ректорату знає маневр і роль в управлінні вишем в межах своїх повноважень у цей непростий час.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша спинився на завданнях до 125-річчя університету. Мова йшла про виготовлення ювілейного видання (ряду факультетів слід прискорити підготовку інформації для нього), сувенірів та відзнак.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку зведеної звітної документації за підсумками виконання досліджень у 2022 році у межах базового фінансування наукової діяльності, технічний супровід підготовки проєктів конкурсу Національного фонду досліджень України. Триває підготовка до міжнародної конференції до 125-річчя НУБіП.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук спинився на проведенні відповідних тендерів, процедури для закупівлі компослуг.

  Про господарські проблеми говорив проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко: поточні аварійні ремонти, початок монтажу нового генератора тощо.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук інформував про акредитацію з 7 освітньо-професійних програм, що заплановані на січень, а також набір слухачів на підготовче відділення НУБіП та реєстрацію для участі в університетській олімпіаді.

  Про роботу своїх підрозділів коротко інформували учений секретар Оксана Барановська, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко, завідувач кафедри військової підготовки Валерій Шевчук, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко.

 

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку і Тетяні Кондрицькій – зробити аналіз бюджету, шляхів досягнення його збалансованості, виходячи з виділеного обсягу фінансування і враховуючи втрати на оплату праці, компослуги, мінімальні обсяги придбання товарів та послуг для забезпечення життєдіяльності університету. Сергію Кваші – контроль за ситуацією в гуртожитках і корпусах, підготовкою ювілейного видання, Валерію Іщенку – економія енергоресурсів по університету, підготовка плану проведення аварійних робіт, Василю Шинкаруку – підготувати пропозиції щодо забезпечення графіка навчального процесу у другому семестрі, що розпочинається 6 лютого. Валерію Іщенку і Василю Шинкаруку – визначитися з показом гостям, запрошеним на 125-річчя НУБіП, навчальних і виробничих об’єктів університету – від кафедр до виробничих підрозділів.

     Також ректор повідомив про шляхи подолання дефіциту бюджету, використання для цього майже 50 млн грн. спецфонду.

 Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook