Підсумки роботи кафедри управління та освітніх технологій за 2022 р.

7 січня 2023 року
  У складних умовах військового стану зустрічає наша країна новий 2023 рік, але ні періодичні ракетні удари, ні підступні атаки дронів, не заважають українцям боронити свою країну від російської навали. Сьогодні наш народ згуртований як ніколи!

  Колектив нашого університету, як і весь українській народ активно включився в оборону країни, викладачі і студенти перемагають підступного ворога як на фронті, так і в тилу, вносячи свій внесок у велику перемогу. Не виняток і кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету, яка не дивлячись на складні умови, впевнено йде до нових успіхів.

  Кілька днів тому на гуманітарно-педагогічному факультеті підведено підсумки рейтингового оцінювання результатів діяльності науково-педагогічних працівників кафедр за 2022 рік. За результатами рейтингу кафедра управління та освітніх технологій посіла 2-ге почесне місце серед 13 кафедр. Слід зазначити, що покращення показників роботи колективу кафедри забезпечило ефективне керівництво діяльністю завідувача кафедри, професора Сергія Кубіцького у співпраці з деканом факультету Інною Савицькою, заступниками декана та всіма співробітниками деканату, а також робота кафедри як однієї команди спрямованої на досягнення встановленого  результату. І хоча це порівняно скромний результат та для кафедри управління та освітніх технологій рік видався успішним. Зокрема, завдяки потужній профорієнтаційній роботі та лояльності наших абітурієнтів, які стали студентами спеціальностей 073 «Менеджмент», нам вдалося значно збільшити кількість студентів на двох спеціальностях «Управління персоналом» та «Управління навчальнім закладом».

  Всі НПП кафедри проводили онлайн і оффлайн зустрічі зі школярами випускних класів шкіл і здобувачами фахових коледжів м. Києва, Київської, Вінницької, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та інших областей. Зустріч з нашими майбутніми студентами, проведена на День відкритих дверей, показала неабиякий інтерес школярів до професії управлінця.

  Наші студенти за підсумками року були активними учасниками міжнародних та всеукраїнських конференцій. Зокрема, 20 травня 2022 року до Дня науки на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбулась студентська науково-практична конференція «Сучасна студентська наука як основа майбутнього потенціалу української нації», в якій взяли участь понад 100 учасників.

  Активну участь у 2022 р. у  науковій роботі брали викладачі кафедри, які активно оприлюднювали результати своїх наукових досліджень. Так, авторським колективом кафедри опубліковано навчальний посібник «Техніка управлінської діяльності», декілька розділів до колективних монографій у зарубіжних виданнях. Успішно викладачі кафедри висвітлюють свої дослідження в журналах, що входять до наукометричних баз Web of Science та Scopus, зокрема за підсумками року 5 статей в міжнародній базі Scopus і Web of Science,  15 статей у фахових виданнях України та більше 110 статей у різних наукових виданнях.

  Наші випускники у цьому році успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи, більша половина з яких отримала червоні дипломи, що є запорукою того, що українська економіка і освіта поповниться висококваліфікованими фахівцями-управлінцями

  Яким буде новий 2023 рік, прогнозувати важко. Але ми вірімо в нашу перемогу, у відродження нашої героїчної країни, у відновлення мирного життя. А сьогодні ми пам’ятаємо, що розвиток освіти є запорукою відновлення України у післявоєнний час. Досягти рівня розвинених європейських країн можна лише через завдяки наполегливій праці, шляхом забезпечення потужного інтелектуального розвитку кожного студента.

  Звичайно, планувати досягнення більш значних цілей у такий складний час досить важко, але з надією і вірою у Збройні сили України у 2023 році наша кафедра планує впровадження результатів науково-дослідної роботи в освітній процес, шляхом використання інноваційних форм і методів, проведення лекцій у режимі відеоконференцій, залучення керівників-практиків у навчальний процес, а також участі у міжнародних і вітчизняних наукових проектах.

Дякуємо і віримо у Збройні сили України та нашу найшвидшу перемогу!!!

 

Василь Базелюк,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook