Ректорат: ліквідуємо наслідки обстрілів та плануємо фінансовий рік

3 січня 2023 року
  3 січня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Протягом останнього дня попереднього року та перших днів року прийдешнього російські терористи вели обстріл території України, зокрема Києва. В результаті падіння збитої ракети суттєво пошкоджений студентський кампус біля ВДНГ, де знаходяться гуртожитки й нашого університету. Вибиті вікна тимчасово облаштовані, підраховуються збитки. Прийнято рішення надати посильну допомогу Шевченковому університету, який постраждав найбільше. Господарським службам дано окреме доручення бути готовими до ліквідації наслідків ракетних обстрілів.

Що ж до фінансової складової діяльності, то попередні озвучені цифри говорять про те, що до секвестрованих минулого року 30 мільйонів гривень зменшення ще сягне 10%. Фінансово-економічна служба робить відповідні розрахунки і найближчим часом внесе пропозиції щодо подальших дій.
Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на завданнях поточного року – відзначення 125-річниці університету, виготовлення ювілейного видання, деяких сувенірів та відзнак, прийняття відповідного рішення Уряду.

 

Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення з 17 по 25 січня традиційних співбесід керівництва університету з керівниками ННІ, факультетів, відокремлених підрозділів, навчально-дослідних господарств та Боярської лісової дослідної станції.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку звітної документації за підсумками виконання досліджень у 2022 році у межах програми підтримки перспективних планів розвитку наукових напрямів.

Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на формуванні бюджету профспілки на 2023 рік.
Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про повне виконання бюджету університету 2022 року за загальним фондом.

Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко закцентував на відпускній кампанії влітку та можливі вимушені відпустки в січні.
Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку плану закупівель на 2023 рік, підбиття підсумків інвентаризації, формування бюджету.

 

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ліквідації наслідків обстрілів, поточних аварійних ремонтах, початок монтажу нового генератора, облаштування критичних точок джерелами безперебійного живлення.

 

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про роботу стипендіальних комісій ННІ та факультетів, профорієнтаційну роботу, заплановане навчання керівників підрозділів на 26-29 січня.

 

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – супроводжувати акредитацію освітніх програм, підбити підсумки зимової екзаменаційної сесії. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції щодо участі університету в закордонних заходах, запланованих в січні, представити проект фінансування діяльності НУБіП в 2023 році. Валерію Іщенку – продовжити аварійні ремонти та ліквідацію наслідків російських обстрілів, упорядкування території. Оксані Барановській – узагальнити план діяльності ректорату на лютий. Сергію Кваші – продовжити роботу оперативного штабу з протидії поширенню ГРВІ, внести пропозиції з виготовлення гербу університету, контролювати лад в студентському містечку, активізувати роботу з Національним банком України щодо випуску грошової монети до ювілею НУБіП України. Проректорам доручено підготувати інформаційні матеріали в межах підготовки до співбесід з керівниками підрозділів.

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook