Наукова рада НДІ здоров’я тварин завершила 2022 рік позитивною оцінкою наукової роботи здобувача

31 грудня 2022 року
   26 грудня 2022 р. відбулося засідання наукової ради НДІ здоров’я тварин на якому було розглянуто наукові результати дисертації здобувача наукового ступеня доктора ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.11 «Паразитологія» Сергія Гончарова на тему «Гельмінтози промислових риб природних водойм півдня України (епізоотологія та паразито-хязяїнні відносини)», науковим консультантом якого є Наталія Сорока, доктор ветеринарних наук, професор, професор кафедри фармакології, паразитології, і тропічної ветеринарії НУБіП України.

 

   Після доповіді здобувача заслухали виступ наукового консультанта та рецензентів: доктора ветеринарних наук, професора Михайла Пруса, доктора ветеринарних наук, професора, академіка НААН Валерія Ушкалова та доктора ветеринарних наук, професора Валентина Карповського.

  

   В обговоренні взяли участь члени наукової ради, які відзначили актуальність обраної теми досліджень, наукову і практичну цінність дисертації, високо оцінили професійний рівень здобувача. У виступах рецензентів та учасників дискусії було запропоновано рекомендувати дисертаційну роботу Сергія Гончарова до розгляду в спеціалізованій вченій раді. Рішення було прийнято одноголосно.

Ганна Козловська,
секретар наукової ради
НДІ здоров’я тварин

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook