Ректорат: підбиваємо підсумки екзаменаційної сесії та календарного року

19 грудня 2022 року

 

19 грудня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. В центрі уваги – завершення навчального семестру, екзаменаційної сесії, закриття фінансового року, звітна кампанія, готовність до можливого загострення ситуації з енерго та водопостачанням внаслідок російських обстрілів цивільної інфраструктури.

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зупинився на проведенні ради гарантів освітньо-наукових спеціальностей, ради виховної роботи, станом захворюваності на ГРВІ. 

Голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник проінформував про проведення профспілкового семінару-навчання.

Заступник голови профспілки працівників університету Іван Гаврилюк зупинився на особливостях проведення конференції трудового колективу, яка відбудеться в п’ятницю 23 грудня. 

Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко закцентував на формуванні графіку відпусток на наступний період.

Завідувач кафедрою військової підготовки Валерій Шевчук доповів про ситуацію на кафедрі, станом захворюваності на ГРВІ серед курсантів. 

Керівник відділу дистанційної освіти та координації роботи з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про завершення зборів трудових колективів коледжів та інститутів, розширення профорієнтаційної роботи в закладах освіти, які не входять до структури. 

Голова Студентської організації Олександр Вертелецький зупинився на проведенні спортивних благодійних змагань, заплановану на 26 грудня конференцію студентів.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про включення 127 науково-педагогічних працівників до фахових комісії з відбору та рецензування наукових проектів. Шість наукових періодичних видань університету достроково будуть подані до включення в базу WebOfScience. 57 проектів відібрані та подані для участі в конкурсі на державне фінансування. 

Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на проведенні засідань ректорату, вченої ради та конференції трудового колективу, представила проекти порядки денних. 

Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на завершенні фінансового року, стані сплати за навчання, нарахуванні стипендій студентам та індексації з липня 2022 року. Понад 100 студентів було переведено на навчання за рахунок державного бюджету і близько 20 з них за грудень отримають стипендію. 

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення налаштування 18 теплопунктів під умови воєнного стану. Для потреб студентів в приміщеннях навчальних корпусів та гуртожитків будуть об лаштовані точки для зарядки гаджетів – їхнє розташування буде повідомлене додатково на офіційному сайті університету. 

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про завершення екзаменаційної сесії та початок ліквідації академічних заборгованостей. Триває підготовка до акредитації семи освітніх програм. Рейтингова комісія завершує перевірку показників. Особлива увага профорієнтаційній роботі. 

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку - підбити підсумки екзаменаційна сесії і вжити відповідних заходів з ліквідації заборгованостей. Всім присутнім на засіданні – забезпечити підготовку матеріалів до проведення конференції трудового колективу НУБіП, пропозицій до плану проведення освітнього процесу на січень-лютий. Вадиму Ткачуку – контролювати завершення бюджетного року та показники бюджету університету на 2023 рік. Валерію Іщенку – детально розглянути перелік аварійних робіт і виділити пріоритети. Їм же доручено забезпечити належний рівень прийому засідання колегії департаменту освіти і науки Київської ОДА, що пройде днями на базі нашого університету. Вадиму Кондратюку – проаналізувати стан осінніх польових робіт в навчально-дослідних господарствах та готовності до посівної.
 
Пресслужба
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook