Реалізація дистанційного формату навчання в групі АІ 2001

2 грудня 2022 року
    Наразі, дистанційний формат, являється основним інструментом освітнього процесу групи АІ 2001, тож я, як староста, хочу поділитися деякими моментами, такої форми навчання.
    Не зважаючи на воєнний стан і діючі обмеження, викладачі та студенти працюють відповідально та злагоджено. Заняття проводяться з використанням комунікаційних платформ Zoom, Google Meet, Cisco Webex Meeteng, згідно встановленого розкладу. Також студенти виконують завдання на електронній платформі університету Elearn. Звичайно, через збої в енергопостачанні, «падіння» інтернет-сигналу та повітряні тривоги, усі учасники освітнього процесу, інколи, мають проблеми з підключенням до відеозанять. Але, хочу наголосити – освітній процес, у нашій групі не припиняється.

     Ми домовляємося з викладачами про зміщення графіка проведення пар, на час, коли більшість студентів, можуть взяти у них участь. Цей час ми встановлюємо шляхом опитування, у нашому груповому чаті, в середовищі Viber та погоджуємо з викладачами і деканатом. В зв’язку з цим, інколи заняття проводяться, у вечірній період та на вихідних. Спільно, ми використовуємо всі доступні комунікатори: електронні скриньки і меседжери. На даний час, всі заняття – ми відпрацювали, жодної пари не пропустили.

    Зараз студенти нашої групи, входять у сесійний період. Впевнена, такою згуртованістю, ми вдало пройдемо семестровий контроль. Бажаю всім успіхів і мирного неба. Тільки наполегливою працею ми переможемо війну!
 
Тамара Верьовкіна, староста групи АІ 2001.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook