Навчання заради майбутнього: магістри з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами захистили кваліфікаційні роботи

23 листопада 2022 року
   На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту 18 листопада 2022 року відбувся захист магістерських робіт наших випускників очної форми навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

   Згідно Наказу №813 від 02 листопада 2022 року щодо проведення захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентами другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» Екзаменаційну комісію очолив д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної теорії Микола Петрович Талавиря.
   До складу екзаменаційної комісії увійшли:

  • член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Шинкарук Л.В.;
  • д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дєліні М.М.;
  • к.держ.упр., доцент кафедри Дергач А.В.;
  • ст. лаборант кафедри Миколаєнко М.А. - секретар комісії.

   Теми представлених на захисті проектів як завжди вразили своєю актуальністю та різноманітністю, ретельні розрахунки і креативний підхід при проектуванні вкотре переконали Екзаменаційну комісію в тому, що всі вони мають практичну складову і базуються на реальних даних. Висновки і пропозиції, що містяться в магістерських роботах, мають практичне значення. Слід відмітити, що усі роботи, представлені до захисту, апробовані на науково-практичних конференціях, а окремі їх результати опубліковані у збірниках студентських наукових робіт.

   Екзаменаційна комісія з захисту магістерських робіт відмітила високий рівень підготовки студентів та наявність глибоких знань з фахових дисциплін, які студенти отримали завдяки якісній системі навчання в НУБіП України.

  Так, проект відкриття центру медіації «Альтернатива» Вікторії Червонної вразив своєю новизною та актуальністю, а бізнес-плани відкриття кав'ярні «Чуєш, ти уже кавуєш» Лілії Масюк та кондитерської «Солодка хвилина» Оксани Скрипченко довели сміливість намірів і індивідуальний підхід до розробки проектів в даній галузі.

  

 

 

   Нікого не залишили байдужими проекти відкриття мережі мийок самообслуговування для тварин Олександри Шейко та відкриття весільного салону Анастасії Медведчук. А бізнес-план вирощування саджанців декоративних рослин Ярослава Савчина показав прибутковість даного бізнесу.

  

 

 

   Практична складова, актуальність та важливість впровадження в життя представлених ідей прослідковувалися в проектах Галини Македон та Наталіїі Вєровчук (Бізнес-плани відкриття підприємства з переробки макулатури та виробництва рідких органічних добрив відповідно).

 

 

  Здоровий спосіб життя, спортивне виховання молоді та правильне і якісне харчування – це те, що є необхідною складовою повноцінного життя людини. Доказом цього є проекти відкриття центру йоги та стретчингу (Короткіна Олена), дитячого футбольного клубу (Присяжнюк Богдан), розвитку фітнес клубу Sporta Vita (Степанюк Влад), а також бізнес-плани відкриття магазину продуктів здорового харчування (Лещенко Світлана), підприємства з виготовлення сухофруктів (Красноштан Олександр), виробництва стейків «М’ясна лавка» (Романишин Тарас) та відкриття підприємства з виробництва снеків для здорового харчування (Шубович Євген).

  

  

  

  

   

   Щиро вітаємо наших випускників з успішним захистом магістерських робіт та сподіваємося, що отримані знання стануть для них запорукою вагомих здобутків в майбутньому і допоможуть досягти омріяних вершин у проектній діяльності!

 

 

Анна ДЕРГАЧ,
наставник магістрів ОП «УІДтаМП»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook