Захист магістерських кваліфікаційних робіт магістрів-маркетологів денної форми навчання

19 листопада 2022 року

 

17 листопада розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентів факультету аграрного менеджменту денної форми навчання спеціальності 075 «Маркетинг».

 

     До студентів з вітальним словом виступив декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук. Оголосивши наказ про призначення екзаменаційної комісії, Анатолій Дмитрович побажав студентам успішного захисту та плідної роботи комісії.
       Відповідно до Положення про екзаменаційну комісію та наказу Національного університету біоресурсів і природокористування України № 811 від 2.11.2022 р. до складу комісії увійшли:
     Голова екзаменаційної комісії – Шинкарук Лідія Василівна, професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України.
       Члени комісії: Нагорна Олена Вікторівнадоцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., доцент; Ніколаєвська Вікторія Вікторівнадоцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., доцент; Рябчик Алла Володимирівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., доцент. Секретар екзаменаційної комісії: старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Кальковська Ірина Олегівна.
       Захист магістерських робіт відбувався у змішаному форматі: комісія працювала очно, а магістранти – в режимі онлайн.
      Незважаючи на карантинні обмеження у зв’язку з пандемією КОВІД-19, а нині – воєнними діями в нашій країні магістри-маркетологи успішно виконали всі вимоги навчального процесу і приступили до захисту магістерських кваліфікаційних робіт.
 

      Тематика магістрів була досить широкою та розкривала аспекти розвитку та функціонування маркетингу, а саме: можливості використання та розвитку маркетингових стратегій в умовах виведення на ринок товарів-новинок, особливості розвитку нейромаркетингу, дослідження ринків агропродовольчої продукції, функціонування політики комунікацій на вітчизняних підприємствах та інші не менш важливі теми.

     За результатами представлених магістерських робіт, заслуханих доповідей та отриманих відповідей на питання комісії магістри отримали оцінки відмінно та добре.

Щиро вітаємо магістрів з успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт і бажаємо рости і розвиватися у сфері маркетингу, стати висококваліфікованими фахівцями та працювати на відновлення країни на вільній та незалежній Україні!!!!


Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook