Міжнародна конференція, присвячена 60-річчю спеціальності «Захист і карантин рослин» - «Інноваційні технології в захисті рослин за умов глобалізації»!

1 грудня 2022 року

Вельмишановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної конференції «Інноваційні технології в захисті рослин за умов глобалізації», присвяченої 60-річчю спеціальності «Захист і карантин рослин», яка відбудеться 1 грудня 2022 року на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів і природокористування України. Програмою конференції передбачено роботу наступних секцій:

• Ентомологія
• Фітопатологія
• Екологічно-безпечні технології в інтегрованому захисті рослин
• Карантинні, інвазивні та адвентивні організми агроландшафтів, урбоценозів і лісових насаджень
• Біотехнології в захисті рослин
Робочі мови конференції: українська, англійська.

Правила оформлення матеріалів конференції.
Текст матеріалів подається однією з робочих мов конференції, обсягом до 2 сторінок за використання редактора Microsoft Word. Тип шрифту — Times New Roman. Розмір шрифту — 14, через 1 інтервал. Текст без переносів, вирівнювання за шириною. Береги на сторінці — 2,0 см. Виправлення та доповнення до матеріалів не приймаються. Матеріали конференції, що не відповідають тематиці конференції, або невідповідно оформлені, за рішенням оргкомітету можуть бути відхилені, про що буде повідомлено авторам.
Матеріали надсилати за електронною адресою: [email protected].

Контактні особи:
Дмитрієва Ольга Євгеніївна, тел. моб. 096-687-57-66
Е-mail: [email protected]

Правила участі в конференції
Учаснику конференції до 20 листопала 2022 р. необхідно надіслати на адресу оргкомітету матеріали конференції та заявку за формою. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook