Зустріч із начальником відділу правового забезпечення Вищого антикорупційного суду Артемом Брінцовим

15 листопада 2022 року

15 листопада 2022 року на платформі zoom відбувся практичний вебінар, організований професором кафедри агарного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука, д.ю.н., професором Оленою Гафуровою. У заході прийняли участь студенти юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України та юридичного факультету Академії праці, соціальних відносин та туризму.

Спікером вебінару виступив – к.ю.н., начальник відділу правового забезпечення Вищого антикорупційного суду Артем Брінцов.

На початку вебінару всіх присутніх привітали Олена Гафурова і старший викладач кафедри кримінального права, процесу та криміалістики Світлана Голуб.

 

Під час заходу обговорювалися питання аграрного рейдерства, яке виступає серйозною перепоною на шляху сталого розвитку аграрної сфери нашої країни. Актуальність вказаної тематики обумовлена тим, що аграрний бізнес досить часто стає об’єктом злочинних дій, зважаючи на його прибутковість, швидку окупність та невисоку обізнаність селян у юридичних питаннях. У цікавій та зрозумілій формі, з використанням практичних прикладів Артем Брінцов розкрив цю важливу проблематику. Доповідач чітко визначив причини рейдерських атак, закцентував увагу слухачів на характеристиці т.з. земельного рейдерства, надав практичні поради як запобігти таким незаконним діям і захистити сільськогосподарського виробника від них.  

 

Адміністрація юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України в особі декана д.ю.н., професора Олени Ярої та юридичного факультету Академії праці, соціальних відносин та туризму, в особі декана д.ю.н., професора Ярослава ЖУРАВЛЯ щиро вдячні Артему Брінцову за те, що він знайшов час і можливість зустрітися із студентами і поділитися з ними інформацією, що обов’язково знадобиться їм у навчанні і роботі за фахом.  

 

Професор кафедри агарного, земельного та

екологічного права ім. академіка В.З. Янчука

Олена Гафурова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook