На економічному факультеті завершено осінній цикл відкритих лекцій 2022 року

16 листопада 2022 року
     Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 11.07.2022 року № 459 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в листопаді було проведено 2 відкритих лекції науково-педагогічними працівниками факультету:
     03 листопада 2022 року кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Шевченко Наталія Юріївна провела відкрите лекційне заняття для 15 студентів 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з дисципліни «Фінанси» на тему: «Міжнародні фінанси».
      На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Давиденко Н.М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., д.е.н., доцент кафедри фінансів Лемішко О.О., доценти кафедри фінансів Біляк Ю.В., Буряк А.В., Долженко І.І., Олійник Л.А., Лабенко О.М., Тітенко З.М., Скрипник Г.О., Самсонова В.В. та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А.
     По закінченню відкритої лекції як колеги, так і студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.
    10 листопада 2022 року к.е.н. доцентом кафедри обліку та оподаткування Слєсар Тетяна Миколаївна провела відкриту лекцію з дисципліни «Бухгалтерський облік» для 17 студентів 2 курсу за спеціальністю «Економіка піприємства» на тему: «Облік необоротних активів».
     На лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А., заступник декана економічного факультету з навчальної роботи к.е.н., доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри обліку і оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор Калюга Є.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І.Д., к.е.н доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Ганяйло О.М., Дерев'янко С.І., Шевчук К.В., Литвиненко В.С.
      Студенти відмітили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом лектором.
\
     Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 98; 97%,  а студенти оцінювали за 50-бальною шкалою і середній бал становив 48; 49, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
  Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/116591, https://nubip.edu.ua/node/116768, Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/116852, https://nubip.edu.ua/node/117285.
      Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Костюк Вікторія,
відповідальна від економічного факультету
для здійснення контролю за якістю навчання

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook