Фінальний етап підготовки до захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»

10 листопада 2022 року
   10 листопада 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму відбулася постерна презентація результатів магістерських робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом». На розгляд присутніх було представлено постери до магістерських кваліфікаційних робіт як студентів заочної та денної форми навчання.
   Цьогорічна постерна онлайн-конференція, хоч і відбулася в умовах воєнного стану, але дозволила успішно представити усі результати робіт, обговорити особливості функціонування туристичних компаній, підприємств готельно-ресторанного бізнесу, напрямів подолання викликів війни, вибору нових напрямів розвитку, завоювання конкурентних позицій.
   Присутні викладачі відмітили, що всі доповіді були ґрунтовними і вичерпними, підготовлені постерні презентації виконані на високому рівні та висловили думку, що, враховуючи усі зауваження, магістри готові до захисту магістерських робіт.
   Тепер головним завданням студентів-магістрів – підготуватись до захисту кваліфікаційних робіт, якнайкраще продемонструвати результати досліджень та підтвердити здобутий рівень магістра.
   Тож побажаємо нашим магістрам успішного захисту!
 
 
Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи,
гарант ОП «Управління туристичним та

готельно-ресторанним бізнесом» 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook