«Енерго-екологічні аспекти виробництва продукції птахівництва в умовах функціонування птахопідприємств»: лекція із запрошеним науковцем

26 жовтня 2022 року

     

 
Шановні колеги!
Запрошуємо вас на лекцію «Енерго-екологічні аспекти виробництва продукції птахівництва в умовах функціонування птахопідприємств», яку прочитає професор кафедри технологій зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій (НУХТ) Ігор Іванович Гапонюк 31 жовтня 2022 р. на першій парі (8.30-9.50) для студентів 3-го курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальність 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
До лекції можна підєднатися на платформі ZOOM за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/6845028506?pwd=U0tKd3BsVFhtRENtVGpycHJLSlhydz09
 
MeetingID: 684 502 8506

Passcode: 1t1zGb ) 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook