Профорієнтаційна робота на факультеті ветеринарної медицини триває

19 жовтня 2022 року

   Вступна кампанія 2022 тільки закінчилась, а нові вступники вже активно починають готуватись до нової хвилі подачі документів.
   Уже зараз майбутні абітурієнти намагаються дізнатися усе про омріяний заклад вищої освіти, а тому щодня приходять із батьками та друзями на факультет ветеринарної медицини НУБіП України, аби на власні очі побачити, що ж чекає їх у процесі навчання.
   Сьогоднішнім нашим гостем став учень 9 класу київської школи №62 Воробйов Данил.

   Маючи ще два роки до вступу, Данило вже почав активну підготовку: постійно бере участь в олімпіадах з біології та хімії, ходить на додаткові заняття з зоології та виступає активним волонтером, який допомагає безпритульним тваринам.
   На наше запитання чому ж саме факультет ветеринарної медицини, Данило заявив, що, аналізуючи статистику вступу і пріоритетність даної спеціальності, сумнівів куди ж вступати не має, оскільки університет забезпечує підготовку висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців ветеринарної медицини, які мають досить великі можливості реалізації не тільки в Україні, але й закордоном.
   Саме тому під час екскурсії особливу увагу Данило звернув на факультетську клініку «Ветмедсервіс», де Юлія Гриб - канд. вет. наук, асистент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька, розказала та показала основні етапи роботи ветеринарного лікаря. Також під її керівництвом, Данило зміг зробити біохімічний аналіз крові та ознайомитися з роботою УЗД апарату.

 

   Оглянувши факультет та завітавши на всі кафедри, Данило ще раз впевнився у тому, що зробив правильний вибір з майбутньою спеціальністю.

   Тож побажаємо Данилу гарного навчання та з нетерпінням чекаємо серед студентів нашого факультету!

Ольга Красновид,
голова СО факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook