Допомога компанії «КУН-Україна» у покращенні соціально-побутових умов в гуртожитку інженерів

9 жовтня 2022, 18:35
   Після початку повномасштабної агресії росії проти України Національний університет біоресурсів і природокористування України гідно відповів на суворі виклики. Університет одним із перших в м. Києві відновив освітній процес. Викладачі і студентство Університету б’ють ворога в лавах Збройних Сил України, долучились по підрозділів територіальної оборони, ведуть активну волонтерську діяльність, підтримують нашу Армію. В таких умовах відкриваються нові грані й у співпраці з партнерами Університету.
   Так, адміністрація механіко-технологічного факультету звернулась до компанії «КУН-Україна» з проханням про допомогу в облаштуванні гідних соціально-побутових умов для студентів-механіків та конструкторів, що мешкають у гуртожитку механіко-технологічного факультету та факультету конструювання та дизайну. У період з початку агресії гуртожиток деякий час використовувався для соціально-гуманітарних та інших потреб.
   Компанія «КУН-Україна» та її генеральний директор пан Асад Лапш одразу відгукнулися на звернення. За допомоги компанії «КУН-Україна» для студентських кухонь гуртожитку було виготовлено 16 новеньких кухонних столів з міцною, як справжнє партнерство, нержавіючою поверхнею, що відповідають санітарно-гігієнічним умовам та одразу сподобались студентам.

   Студентська спільнота гуртожитку, механіко-технологічний факультет та факультет конструювання та дизайну щиро вдячні компанії «КУН-Україна» та її генеральному директорові пану Асаду Лапшу за дієву допомогу та постійну підтримку в підготовці сучасних інженерів!
Цінуємо справжнє партнерство!
 
Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету
Зиновій Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook