Школа першокурсника 2022: нові знайомства і незабутні моменти для майбутніх землевпорядників

16 вересня 2022 року
   Школа першокурсника – це чудова нагода детальніше познайомитись з університетом та студентським колективом. Традиційно, по завершенню вступної кампанії факультет землевпорядкування запрошує новоспечених студентів провести цікаво й корисно час. Нові знайомства з одногрупниками, факультетом та університетом, розміщенням навчальних корпусів і гуртожитків, ботанічним садом, музеями – все це допомагає адаптуватися до студентського життя. Тож, протягом 12-15 вересня 2022 року юні землевпорядники та геодезисти відвідали найцікавіші локації НУБіП України і столиці.

   12 вересня 2022 року у навчальному корпусі №6 зібрались майже півсотні першокурсників. На зустріч з ними завітала студентська організація та адміністрація факультету землевпорядкування. На початку, з вітальним словом до цьогорічних вступників за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» звернувся декан факультету Тарас Євсюков. Тарас Олексійович розпочав з ознайомлення здобувачів із графіком освітнього процесу, розкладом навчальних занять, а також наголосив про дотримання правил навчання в умовах воєнного стану та карантину. Декан побажав першокурсникам провести цікаво та корисно час, адже студентське життя – це надзвичайно цінні моменти та незабутні емоції.

 

   Заступник декана Олександр Шевченко поздоровив новоспечених студентів з новим етапом їхнього життя. Олександр Вікторович розповів про особливості поселення і проживання в гуртожитку та ознайомив з програмою «Школи першокурсника – 2022». Також він повідомив, що 19 вересня 2022 року відбудеться прийняття Урочистої Посвяти у студенти НУБіП України. Майбутні землевпорядники отримають довгоочікувані екзаменаційні книжки й студентські квитки, а також познайомляться з кураторами академічних груп.

   Голова студентської організації факультету землевпорядкування Олександра Калініченко представила першокурсникам студкураторів академічних груп – Мирославу Пшеченко, Олесю Гурецьку, Аліну Олексієнко та Марію Чернієнко. Олександра розповіла як проходить студентське життя в кампусі та познайомила новачків зі студентською організацією факультету, її перевагами та особливостями.
   Потому першокурсники на чолі зі студкураторами відвідували цікаві і пізнавальні екскурсії територією НУБіП України та видатними місцями Києва. У студентів була нагода погостювати у музеї анатомії, спортивному комплексі (повболівати за збірну факультету з волейболу), наукову бібліотеку, кафедру конярства та кафедру бджільництва і, звичайно, ботанічний сад НУБіП України. Особливу подяку за організацію і проведення екскурсій хотілось би висловити директору наукової бібліотеки НУБіП України Тетяні Кіщак, директору музею історії НУБіП України Марії Поливач, заступнику директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександру Совакову, завідувачу кафедри конярства і бджільництва Миколі Повознікову, доценту кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олегу Мельнику. І звісно ж першокурники вдячні студентській організації факультету на чолі з Олександрою Калініченко, яка люб’язно супроводжувала першачків.

   А вже 15 вересня 2022 року для студентів землевпорядників, під головуванням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, продовжився в онлайн-режимі тренінг «Школа першокурсника–2022». Він дав змогу ближче познайомитися з керівництвом університету, дізнатися про навчання та дозвілля у закладі, поставити питання і отримати відповіді щодо поселення тощо. Такий формат дозволяє їм швидше адаптуватися до умов відкритого культурно-освітнього середовища закладу вищої освіти.
   Майбутні землевпорядники зазначили, що «Школа першокурсника – 2022» – це яскраві спогади, нові знайомства, незабутні емоції та можливість адаптуватись до нового етапу життя!

Бажаємо першокурсникам натхнення та успіхів у навчанні!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook