Безкоштовне стажування для студентів аграрних університетів у Канаді

14 вересня 2022 року

    Дослідницька група з біології рослин, розташована в Університеті Квебеку в Труа-Рів’єрі (Канада), запрошує українських студентів на ступінь магістра або доктора філософії, щоб допомогти їм продовжити дослідницький проект у поточній ситуації.   

   Розташований у Труа-Рів'єрі (провінція Квебек, Канада) Університет Труа-Рів'єра є дослідницьким закладом, який надає видатну підтримку своїм аспірантам. Канадська науково-дослідна кафедра імунітету рослин і Канадська науково-дослідна кафедра спеціального метаболізму рослин пропонують прийняти українських студентів, які наразі не можуть продовжити свій проект магістра або доктора філософії.

     Кандидат може отримати грант за новою угодою між МІТАКС і Міністерством освіти і науки України. Коротко кажучи, грант у розмірі 6 000 CAD доступний для стажування тривалістю 12-24 тижні та може бути продовжений один раз. Наша лабораторія застосовуватиме два критерії відбору:

1) ми віддамо пріоритет кандидатам, які добре просунулися у своєму проекті та яким потрібна лабораторія, щоб завершити свої експерименти, щоб мати можливість закінчити навчання

2) ми віддамо пріоритет кандидатам, які відповідають поточним експериментам нашої лабораторії.

Відібрані кандидати будуть навчені, як подати заявку на грант.

Напрямки приймаючої лабораторії такі:

1) Лабораторія доктора Жермена зосереджена на взаємодії рослин і мікробів, захисті рослин, дослідженні рибосом, нуклеопор і специфічної клітинної експресії генів і використовує переважно Arabidopsis і Nicotiana.

2) Лабораторія доктора Десганьє-Пенікса зосереджена на біохімії метаболізму рослин, зокрема алкалоїдів і канабіноїдів, а також на метаболічній інженерії мікроводоростей для перевірки та виробництва спеціальних метаболітів, що представляють інтерес.

Зацікавлені кандидати повинні надіслати мотиваційний лист із детальним описом просування свого дослідницького проекту, експериментів, які необхідно провести для завершення проекту, та своє резюме. Для лабораторії Dr Germain заявники можуть написати на [email protected], для Dr Desgagné-Penix – [email protected]. В обох випадках вказуйте Ukraine_MITACS в меті повідомлення.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook