Ректорат: підготовка до прийому першокурсників, профілактика епідемії, а також до опалювального сезону

12 вересня 2022 року

 

 

 12 вересня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головними питаннями стали перехід старших курсів на дистанційне навчання, прибуття на очне навчання першокурсників, поселення їх до гуртожитків, проведення зустрічей з керівництвом, Школи першокурсника. Також нагальною є підготовка інфраструктури університету до зимового періоду, готовності до надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану. Окрім того тривожним є загострення епідеміологічної ситуації, тому вже відсьогодні в місцях масового скупчення людей відновлюється масковий режим.

   Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський акцентував увагу на вступі до магістратури – подано більше 4600 заяв. Цього тижні відбуватимуться внутрішні вступні іспити.
   Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про рішення профспілки кошти, які передбачалися на привітання чоловіків з нагоди Дня захисника України, перерахувати на потреби Державної прикордонної служби України.

 

   Голова Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на повній комплектації команди органів студентського самоврядування, підготовки до благодійницького турніру з футболу.
   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про перебіг вакцинації студентів та співробітників – наразі є можливість провести щеплення вакциною Coronovac, вакцина від Phizer очікується. Завершений набір до аспірантури: маємо більше 150 здобувачів за контрактною формою навчання. Триває підготовка до відзначення 125-річниці університету, зокрема ювілейне видання.

 

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про поточні питання наукової діяльності, зокрема підготовку архівів наукових видань, оновлення переліку студентських наукових гуртків, звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України для молодих вчених, стан закупівель товарів і послуг на виконання досліджень. В НДГ заплановані культивація під посів озимої пшениці та збирання сої.

   Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на сьогоднішній нараді з директорами ННІ та деканами факультетів щодо організації навчального семестру для першокурсників з 19 вересня.

 

   Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк доповів про підготовку до тренінгу Школа першокурсника та посвяти у студенти.
   Начальник відділу дистанційної освіти та координації співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко закцентував на виборах директора в Ірпінському фаховому коледжі, відзначення 100-річчя Немішаєвського фахового коледжа, подачі документів випускників коледжів на вступ до університету.
   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про проведені збори з мешканцями гуртожитку №12 щодо благоустрою та підтримки ладу як на території, так і всередині будівлі. Продовжується співпраця з китайською стороною щодо відкриття філій університету.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на завершенні аварійного перекриття даху гуртожитку №10, облаштування кімнат для першокурсників, відновлення місць загального користування гуртожитку №5. Йде підготовка тепло та електромереж до зимового періоду.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про завершення на цьому тижні очного навчання студентів старших курсів і перехід на дистанційну форму. На тижні відбудеться засідання стипендіальних комісій з призначення стипендій студентам нового набору. За двома спеціальностями буде завантажений самоаналіз для проведення акредитації.

   Підбиваючи підсумки, ректор дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – забезпечити проведення Школи першокурсника та Школи молодого викладача, провести нараду щодо організації освітнього процесу для студентів скороченого терміну навчання, контролювати підготовку загальних зборів підрозділів, на яких заплановане призначення їхніх керівників, винести на розгляд наступного засідання вченої ради результати анкетування старост академічних груп 2-3 курсу бакалаврату та магістрів другого року навчання. Сергію Кваші – провести комплекс заходів з профілактики поширення коронавірусної хвороби, забезпечити поселення першокурсників до гуртожитків, сформувати графік участі членів ректорату в посвяті першокурсників в студенти, спланувати засідання рад роботодавців ННІ та факультетів та загальноуніверситетської, на якій обрати її голову, внести пропозиції щодо проведення зборів старост першокурсників та магістрів першого року навчання. Вадиму Кондратюку – винести на засідання ректорату питання щодо включення періодичних наукових видань університету до міжнародних наукометричних баз.

   Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook