Футбольна команда гуманітарно-педагогічного факультету чемпіони 66-ї спартакіади студентів НУБіП України

1 вересня 2022 року
НУБіП України
Футбольна команда гуманітарно-педагогічного факультету чемпіони 66-ї спартакіади студентів НУБіП України
Протягом 18-31 серпня 2022 року на стадіоні НУБіП України проходили змагання серед студентів з міні-футболу. Цим захопливим, емоційним і видовищним видом спорту розпочалась 66-та спартакіада студентів НУБіП України 2022-2023 навчального року. Цьогорічна спартакіада особлива і увійде в історію, як символ патріотизму і незламності української молоді під час військових дій у нашій країні.
Збірна гуманітарно-педагогічного факультету у складі: Віктор Головатюк, Артем Кияниця, Євгеній Кулик, Руслан Дударенко, Антон Росс, Євгеній і Дмитро Мельничуки, Максим Яценко, Назарій Мануков, Владислав Примаченко і Ростислав Сидоренко – спеціальність «Фізична культура і спорт»; Богдан Галич – спеціальність «Професійна освіта»; Іван Кушнаренко – спеціальність «Соціальна робота», одразу була налаштована тільки на перемогу і впевнено крокувала до своєї цілі.
У груповому етапі наша команда переграла збірні юридичного факультету (10:1), агробіологічного факультету (3:2) та факультету землевпорядкування (3:2). У ¼ фіналу гуманітарії здобули впевнену перемогу над командою факультету ветеринарної медицини – 6:1 та пройшли до півфінальної стадії спартакіади. У півфіналі збірна гуманітарно-педагогічного факультету зустрічалася з дуже потужною командою механіко-технологічного факультету, де також впевнено перегравши їх з рахунком 3:0, продовжила переможну ходу до фіналу чемпіонату.
Фінальна частина змагань зібрала велику кількість вболівальників та глядачів. Палка підтримка додавала наснаги і впевненості гравцям збірних факультетів гуманітарно-педагогічного і аграрного менеджменту, які віддячували гостям чудовою грою та красивими гольовими моментами. Обидві команди мали у своєму складі досвідчених гравців у футбол, обидві команди боролися тільки за перемогу і демонстрували чудову, майстерну і тактичну гру. Перший гол забили гуманітарії у середині другого тайму. Та спортсмени факультету аграрного менеджменту не збиралися здаватись і на останній хвилині гри зрівняли рахунок. Доля чемпіонського кубку вирішилася у серії післяматчевих пенальті, де команда гуманітарно-педагогічного факультету виявилася більш впевненою і влучною. Надійно та майстерно зіграв воротар нашої збірної, Ростислав Сидоренко («Фізична культура і спорт»).
Перемога і чемпіонський кубок, який вручив ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, вперше у збірної гуманітарно-педагогічного факультету, а Антон Росс («Фізична культура і спорт») здобув нагороду «Кращого гравця турніру».
Приємною несподіванкою для фінальних поєдинків стала робота професійного спортивного коментатора, студента третього курсу спеціальності «Журналістика», Миколи Бондаренка.
Вітаємо футболістів та увесь гуманітарно-педагогічний факультет з таким важливим і очікуваним трофеєм. Наші студенти вкотре довели, що ми разом будуємо сильну, спортивну і вільну Україну. Усі свої досягнення спортсмени присвятили мужнім захисникам зі ЗСУ.
Олена Отрошко,

старший викладач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook