Делегація НУБіП України відбула до Університету штату Айова (США)

9 листопада 2014 року

 З 8-го по 14-е листопада 2014 року делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України у складі, ректора університету Станіслава Ніколаєнка, проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші, директора ННІ тваринництва і водних біоресурсів Вадима Кондратюка, керівника міжнародних програм цього інституту Інни Курбатової відвідає Університет Штату Айова, США, з яким встановлені довготривалі партнерські відносини. 

 
З 1992 року університети запровадили обмін студентами, а у 1994 році за сприяння Американського інформаційного агентства розпочав свою активну фазу Linkage Project. Наслідком цього стало підписання Меморандуму про визнання планів підготовки НУБіП України за цілим рядом спеціальностей такими, що відповідають освітньо-кваліфікаційним вимогам Університету Штату Айова.
 
За весь період співпраці декілька сотень студентів, науковців, науково-педагогічних працівників мали змогу взяти участь у програмі обміну між університетами. Цілий ряд представників цього вишу отримали звання Почесних професорів НУБіП України. Серед них, доктор Девід Топель, декан коледжу сільського господарства, доктор Стенлі Джонсон, віце-провост, доктор Джон Козак, провост, професор Лехман Флетчер, доктор Девід Акер, директор міжнародних програм з сільського господарства та інші.
 
У програмі перебування української делегації заплановано зустрічі з провостом університету Джонатаном Вікертом, деканом коледжу сільського господарства і наук про життя Венді Вінтерстін, керівником глобальних програм коледжу сільського господарства доктором Девідом Акером. Також відбудеться знайомство з інфраструктурою університету, вивчення досвіду організації практичної складової навчального процесу та обговорення питань подальшої співпраці між університетами в освітній та науковій сферах.
 
Під час перебування делегації нашого університету планується підписання угоди про співпрацю, де буде визначено основні напрямки та практичні кроки по розвитку двохстороннього співробітництва на найближчі роки.
 
Вадим Ткачук, 
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook