Підписано договір про довгострокове науково-технічне співробітництво між університетом та ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства»

8 листопада 2014 року

     5 листопада ректором Станіславом Ніколаєнком та директором Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» Валерієм Адамчуком підписано договір про довгострокове науково-технічне співробітництво університету з центром.  

     Ініціювали співпрацю між обома закладами заступник директора ННЦ, завідувач відділу технічного сервісу і моделювання технологічних систем Олександр Сидорчук та завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Валерій Войтюк.

    

Валерій Войтюк           Олександр Сидорчук

     Відповідно до договору в рамках спільних науково-дослідних робіт будуть створені новітні конкурентоспроможні технологічні процеси. Зокрема, йдеться про діагностування та прогнозування ресурсу мобільної сільськогосподарської техніки, класифікаційну базу діагностичних параметрів основних вузлів і агрегатів мобільної сільськогосподарської техніки на основі розроблених на кафедрі діагностичних засобів.

     Апробація результатів досліджень планується на базі навчально-дослідних господарств. Упровадження розробок у виробництво надасть можливість підвищити якість механізованих технологічних процесів у сільському господарстві за рахунок своєчасного проведення обслуговуючо-ремонтних робіт.
     Спільна науково-дослідна робота буде проводитися із залученням науковців, аспірантів, студентів університету та центру. А її результат знайде своє відображення в навчальному процесі.


Заступник директора Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» НААН України, завідувач відділу технічного сервісу і моделювання технологічних систем, д.т.н., проф., член-кор. НААН Олександр Васильович Сидорчук.


Завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Національного університету біоресурсів та природокористування України, д.т.н., проф. Валерій Дмитрович Войтюк.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook