Наталія Соломатіна обирає освітню програму "Корпоративні фінанси" в НУБіП України!

14 липня 2022 року
         - Доброго дня, Наталія! Будь ласка, розкажіть нам коротко про себе.
      - Мене звати Наталія Соломатіна. Я випускниця Русанівського фізико-математичного ліцею (м. Київ). Окрім того, здала екзамен на сертифікат CISCO. Володію англійською, відповідно до рівня В2, а це четвертий рівень англійської мови у Загальноєвропейській системі CEFR, чим дуже пишаюся.
         
         - Які Ви маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?
         - Окрім навчання, дуже люблю читати художню літературу та вирощувати кімнатні рослини
       
         - Звідки Ви вперше дізналися про НУБіП України та економічний факультет?
       - Позитивне враження сформували мої друзі, які навчаються на економічному факультеті. Про цей заклад і дуже цікаве, насичене студентське життя я багато чула гарних відгуків від них. В аудиторіях факультету, за їх словами, створені всі умови для навчання – за сучасними освітянськими технологіями, а викладачів факультету характеризує високий професіоналізм, щирість та зацікавленість у якісній підготовці бакалаврів та магістрів. Окрім того, захоплює чудова, паркова, заповідна територія університету, якою ми обов’язково ще будемо насолоджуватися після Перемоги України! Я вважаю правдивою інформацію, що завдяки проживанню та навчанню в еко-студ-містечку, студенти НУБіП України хворіють на 30% менше, ніж, в середньому, по вищих навчальних закладах Києва.
     
      -  І саме тому серед вузів України обрали для навчання НУБіП України?
    - В травні цього року я була присутня на Дні відкритих дверей університетуі й з великим інтересом слухала виступ ректора НУБіП України Саніслава Ніколаєнка. Особливо мене зацікавила інформація щодо позиції університету в міжнародних рейтингах. І дуже переконливим було сказане ректором: «Диплом про вищу освіту нашого університету - це той самий «квиток» в успішне життя!». ОКрім того, ще одним аргументом на користь університету була  інформація, від декана економічного факультету Анатолія Діброви  про співробітництво університету з європейськими навчальними закладами, а саме Словацьким аграрним університетом міста Нітра та Варшавським університетом наук про життя. Враховуючи впевнені кроки нашої України до Європейської спільноти, можливість навчання у європейських університетах одночасно з навчанням  в НУБіП України наразі є актуальною.
   
       - Наталочка, а чому Ви вирішили серед численних освітніх програм нашого університету обрати саме ОП "Корпоративні фінанси"?
     - Я ретельно підійшла до обрання і спеціальності, і освітньої програми. Фактично, я буду фінансистом у 3-ому поколінні. Я знаю, що фінансисти – це ті, хто на «ти» з усім, що пов’язано з грошима, і не тільки! Ні один процес, або подія, і на рівні великої держави, і на рівні маленького підприємства, і на рівні кожної сім’ї не обходиться без грошових операцій. А освітня програма "Корпоративні фінанси", на мою думку, це програма для амбітних, успішних, першокласних фінансистів, фінансових директорів крупних корпорацій, інвестиційних компаній, консалтингових фірм, а також фінансистів екстра-класу для вітчизняного та міжнародного бізнесу. Саме з такими думками я зробила свій усвідомлений вибір, а моя сім’я радо підтримала!
 
      - Наталія, як бачите своє майбутнє після закінчення навчання в університеті?
      - Стратегія – це вступ до магістратури! А за час навчання на бакалавраті маю бажання додатково навчатися в одному з провідних університетів Європи. Хочу активно приймати участь у європейській інтеграції нашої рідної України. І НУБіП України мені обов’язково допоможе!
     
     - Наталія, щиро дякую за розмову, бажаю успішного вступу до нашого НУБіП України! І до зустрічі на навчанні!
 
 Розмову провела Олена Лемішко,
доцент кафедри фінансів
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook