Микита Броварець обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: мрію стати професіоналом агроінженерної справи і розвивати нашу Україну

7 липня 2022 року
Добрий день, представтеся, будь ласка, та розкажіть про себе.
— Мене звуть Броварець Микита Євгенович, я випускник Рівненського природничо-математичного ліцею «Елітар». Закінчив ліцей з середнім балом атестата 10,0. Зараз планую вступати до механіко-технологічного факультету НУБіП України на спеціальність «Агроінженерія».

Як Ви дізналися про НУБіП України та, зокрема, про спеціальність «Агроінженерія»?
— Вперше про Національний університет біоресурсів і природокористування України я дізнався від свого дідуся, Мороза Євгенія Анатолійовича, який закінчив цей університет і працював інженер-механіком з обслуговування сільськогосподарської техніки. Також я відвідав день відкритих дверей університету в режимі онлайн, де мені особливо запам’ятався виступ ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, який, як і мій дідусь, є випускником механіко-технологічно факультету. Сподобались доповіді інших учасників – відверто кажучи, я отримав відповіді на всі запитання. Остаточні сумніви зникли. Тоді я остаточно вирішив, що мій вибір – НУБіП України – провідний національний дослідницький університет. 
І все ж таки, чому Ви обрали саме НУБіП?
— На мою думку, Україна – аграрна країна. Саме тому, НУБіП України допоможе розкрити мені власний потенціал і максимально реалізувати ті можливості, що відкриває для нас наша країна.
— Чому Ви обрали саме спеціальність «Агроінженерія»?
— З дитинства мені подобається велика техніка і я маю хист до інженерії та, як я вже казав: «Україна – аграрна країна», – тому саме за допомогою цієї спеціальності я зможу якнайшвидше досягти своєї мети і зробити максимальний внесок в розвиток моєї Батьківщини.
Що ви очікуєте від навчання в університеті?
— Хочу отримати гідну професію, знайти нових друзів. Цікаво проводити час та досягти успіхів у навчанні. Я планую навчатися в НУБіП України тому, що він на сьогодні є сучасним, унікальним і студентоорієнованим освітнім закладом.
— Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?
— Хочу стати професіоналом агроінженерної справи і тим самим розвивати нашу Україну.

Спілкувався завідувач кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка
Іван Роговський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook