Навчально-методична рада розглянула питання готовності до початку нового навчального року та рекомендувала до друку навчально-методичні видання

21 червня 2022 року
     20 червня 2022 року за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулося чергове засідання навчально-методичної ради нашого університету.

     Розпочинаючи засідання Василь Шинкарук зазначив, що незважаючи на те, що освітній процес на сьогодні відбувається в умовах воєнного стану, якість його проведення знаходиться на постійному контролі служби проректора з науково-педагогічної роботи, деканів факультетів, директорів ННІ та гарантів освітніх програм. У новому навчальному році освітній процес в університеті планується розпочати у змішаному форматі з середини серпня 2022 року. У зв’язку з цим усі факультети та ННІ повинні бути готові розпочати його на високому навчально-методичному рівні.

     З першим питанням порядку денного учасників наради ознайомив начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Він представив на розгляд ради Тимчасовий порядок реалізації прав на внутрішню академічну мобільність у НУБІП України здобувачів вищої освіти із закладів вищої освіти, які розташовані на тимчасово окупованих територіях або зруйнованих у результаті ведення воєнних дій на території України. Документ був розроблений на вимогу сьогодення та знайшов підтримку членів ради.
     Про попередні результати виконання наказу ректора від 10.05.2022 р. № 284 «Про оновлення навчально-методичних комплексів дисциплін на 2022-2023 н.р.» доповіла завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх. Робота проведена вчасно факультетами та ННІ, комісія служби проректора з науково-педагогічної роботи перевірила усі 3753 робочі програми та 3549 силабусів. Майже всі кафедри завершили цю роботу, а знайдені недоліки будуть усунені протягом двох тижнів.

     Рекомендації кандидатур із числа студентів НУБіП України на почесні стипендії у 2022/2023 навчальному році представила заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко. Так цього року претендуватимуть на отримання стипендій Президента України – Сержан Владислав Юрійович, Журенко Денис Віталійович, Плахотник Микола Олександрович; стипендії ім. М.С. Грушевського – Волощук Ангеліна Юріївна; стипендії Верховної Ради України – Ткач Ольга Валентинівна; стипендія Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів – Панасенко Станіслав Анатолійович, а соціальної стипендії Верховної Ради України для студентів вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей - Смик Людмила Ігорівна.

     Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко представив на розгляд та затвердження освітньо-професійні програми та навчальні плани підготовки фахівців за освітньо-професійним ступенем "Фаховий молодший бакалавр" у відокремлених структурних підрозділах НУБіП України на 2022-2023 навчальний рік.

     Про умови і потребу відкриття спеціальності 075 «Маркетинг» на базі міжкафедральної лабораторії на базі ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» з оголошенням набору студентів на 2022-2023 н.р. доповів декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук.
     Олександр Санченко запропонував внести зміни до затвердженого списку голів екзаменаційних комісій у 2022 році (зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» ОКР «Молодший спеціаліст» ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України»).

     Наприкінці засідання, традиційно, навчально-методична рада розглянула та рекомендувала до друку навчально-методичну літературу у такій редакції (покликання).

Дмитро Касаткін
секретар навчально-методичної ради

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook