Журналісти успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи!

16 червня 2022 року
НУБіП України

Упродовж двох днів у журналістів-бакалаврів працювалa екзаменаційна комісія із захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт у складі: Марії Личук, доктора філологічних наук, професора (голова комісії), Наталії Костриці, доктора педагогічних наук, професора та Марини Навальної, доктора філологічних наук, професора (члени комісії), Ірини Вакулик (секретар комісії).

   

У результаті захистів 31 випускник бакалаврату успішно захистив свої кваліфікаційні роботи. Варто наголосити, що роботи були представлені цікавими та фаховими презентаціями, а тематика робіт різноманіттям актуальних тем у журналістиці: інформаційні війні, воєнна тематика в засобах масової інформації, тревел-журналістика та спортивна журналістика, особливості інтервʼю в різних видах медіа, аналіз відомих українських газет тощо.

  

  

   

Фаховість робіт студентів засвідчує професійну підготовку бакалаврів, які мають усі підстави для вступу до магістратури. Що й після оголошення результатів підтвердили випускники своїми рішення про вступ.

    

  

 

Кафедра журналістики та мовної комунікації підготувала цікаву та фахову освітню програму для магістрів, – зазначила завідувачка кафедри Наталія Костриця, – врахувавши тяглість тенденцій від освітньої програми бакалаврату та новітні підходи в журналістиці. Програма зацікавить майбутніх журналістів, у якій є широкий вибір дисциплін.

   

 

  

 

Рішенням екзаменаційної комісії студентам-випускникам присвоєно кваліфікацію бакалавр журналістики. Вітаємо студентів та їхніх керівників із успішним захистом!


Марина НАВАЛЬНА,
професор кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook