Завершення навчального року у полі зору наставників академічних груп факультету ветеринарної медицини

13 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   13 червня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося засідання деканату з наставниками академічних груп факультету ветеринарної медицини, на якому було розглянуто перебіг освітнього процесу в другому семестрі, ситуація з оплатою за навчання студентами-контрактниками, місця перебування здобувачів вищої освіти та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан проінформував наставників студентських груп про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, триває заліково-екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти 4 і 5 курсу та навчальна практика у студентів 1-3 курсів. Тричі проведено Дні відкритих дверей. Цілодобово працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Продовжується підготовка кафедр до нового навчального року, активно здійснюються роботи в корпусі №12 та гуртожитку №6. Регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету, НДІ здоров’я тварин та наукової ради. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Наголошено, що кожен науково-педагогічний працівник факультету має тримати під контролем закінчення навчального року. Всі співробітники факультету зобов’язані активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи з урахуванням реалій воєнного стану.

   Кожен наставник академічної групи детально доповів про стан виконання освітньої програми та місця перебування здобувачів вищої освіти, а також оплату контракту на наступний навчальний рік за навчання та проживання у гуртожитку і залучення абітурієнтів на навчання.

 

   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук та Тарас Савчук акцентували увагу на перебігу заліково-екзаменаційної сесії та проведені навчальної практики. Закликали з відповідальністю і розумінням підійти до завершення навчального року щодо ліквідації заборгованості за навчальних дисциплін та оплати за навчання і проживання, контролю за формування рейтингу студентів. Зосередили увагу на профорієнтації, залученні абітурієнтів на навчання. Було наголошено на необхідності постійного зв’язку наставників академічних груп з деканатом та студентами.

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав наставників у повній мірі володіти ситуацією, підтримувати постійний зв’язок зі своїми студентськими групами, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook