Науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активні учасники 5-ї Міжнародної конференції з дизайну, моделювання, виробництва: біржа інновацій DSTIE-2022

11 червня 2022 року

  Протягом останніх років викладачі кафедр процесів і обладнання переробки продукції АПК та м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК приймають участь в Міжнародній конференції з дизайну, моделювання, виробництва: біржа інновацій DSTIE, яка відбувається в Сумах. Ці зустрічі проходять безпосередньо при тісному контакті науковців, виробничників та бізнесу. Проте воєнні дії не дозволили цьогоріч проводити конференцію на Слобожанщині. Організаторами конференції було прийнято рішення проводити в онлайн режимі та можливість участі в Познанській політехніці у Польщі. Конференція проходила у гібридній формі. Учасники брали участь у конференц-залі Познанської політехніки та конференц-залі Сумського державного університету, а також онлайн через віртуальні зали.

      Спікерами від викладачів факультету виступили професор Ігор Паламарчук та доценти Михайло Муштрук і Марія Жеплінська, які в сесії 6 «Технологічні хімічні процеси» доповіли про результати наукової роботи, що проводиться в стінах університету.

     Свої доповіді наші учасники конференції присвятили питанням процесів і обладнання для механічного відтискання гліцериновмісткої продукції, реакторів з механічними змішувачами для виробництва дизельного біопалива та створення комбінованих продуктів на основі суміші м’яса та рослинних добавок.
 
 
     Закінчення конференції зі сторони організаторів було з такими словами: «Незважаючи на всі обставини, ми це зробили! Ми раді повідомити вам, що Матеріали конференції були офіційно опубліковані Springer!»
       Це ще раз підтверджує, що наша українська нація неповторно-сильна і вольова в своїх цілях. Тому якщо тут на науковому фронті все в порядку, то і на полі бою скоро все стане на свої місця. А інакше і бути не може!
Наші науковці щиро вдячні організаторам конференції за приємне спілкування і з великим нетерпінням очікують продовження таких зустрічей вже в офлайн режимі. Бо що може бути кращим за живе спілкування?!
 
Марія Жеплінська
Доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції ПАК
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook