Старший викладач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Роман Бокотько провів виховну годину для студентів 3 курсу 9 групи ФВМ

25 травня 2022, 13:48
ФВМ НУБіП України

   Старший викладач Роман Бокотько наставник академічної групи 3 курсу 9 групи «СК» завдяки ресурсу ZOOM провів онлайн збори. Під час заходу обговорювались питання щодо підготовки під час воєнного стану, правил комунікації в умовах надзвичайних ситуацій, графіки проведення підсумкових робіт, організацію підготовки до закінчення навчального семестру та багато інших індивідуальних питань кожного студента. Група повідомила куратора про поточну ситуацію в навчальному процесі в цей непростий час, який йде до завершення.

   Виховна робота є одною із складових освітнього процесу, яка визначає морально-духовне зростання молодої людини її професійно-пізнавальна діяльність. Саме вона є суттєвим фактором розвитку, формування гармонійної та всебічно розвиненої особистості, підготовленої до ініціативної соціальної і професійної діяльності в сучасному суспільстві, особистості, здатної сприймати й примножувати його цінності, а особливо в цей непростий воєнний час.

   У студентів 3 курсу 9 групи факультету ветеринарної медицини щоразу у четвер по знаменнику проходить організаційно-виховна година з куратором, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Романом Бокотьком.
Поінформовано студентів щодо екзаменів, про підготовку до екзаменів, який триває в дистанційному режимі в умовах воєнного стану і про присутність студентів на онлайн заняттях, які активно опановують професію фахівця ветеринарної медицини.
   Також, ще раз поінформовано про те, що університетом надається матеріальна підтримка співробітникам і студентам, що постраждали внаслідок російської агресії, тобто війни. Студенти повідомили куратора, що регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України всіма можливими способами.
   Наголошено, що кожен студент має тримати під контролем проведення екзаменаційної сесії. Повідомлено, що всі зобов’язані активно продовжувати проведення агітаційної роботи серед знайомих, в школах та коледжах з урахуванням реалій воєнного стану.
   Наставник закликав з відповідальністю і розумінням підійти до здачі екзаменаційної сесії.
   На завершення наставник групи Роман Бокотько закликав повною мірою володіти ситуацією у групі, підтримувати постійний зв’язок зі своїми студентськими групами та наставником групи, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Слава Україні!

Роман Бокотько, наставник 3 курсу 9 групи,старший викладач
кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поважен

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook