Бондаренко Юлія: «Я маю величезне бажання навчатись на факультеті ветеринарної медицини – це моя мрія останніх 10 років!»

15 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   З таких слів розпочалась розмова з постійною клієнткою клініки дрібних тварин ННВ Клінічного центра «Ветмедсервіс». Після здобуття першої вищої освіти Бондаренко Юлія, відвідавши «День відкритих дверей» на факультеті ветеринарної медицини, на якому отримала цікаву інформацію, що привело до бажання побачити факультет на свої очі.

   - Розкажіть трішки про себе.
   - Мене звати Юлія Бондаренко, мені 37 років, проживаю в місті Києві. Я працюю підприємцем. Готуюсь до складання мультимедійного іспиту. Моїми улюбленими предметами є «Біологія», «Географія», «Математика» та, як без неї рідної, звичайно «Українська мова та література». Моїми домашніми улюбленцями є 2 кішки та одна собака.

   - Чому Ви вирішили здобувати другу вищу освіту?
   - Після здобуття першої вищої освіти гуманітарія, яка в житті мені не знадобилась, я реалізувалась як приватний підприємець, але для задоволення душі завела собі домашніх тварин. Утримуючи улюбленців виникла проблема зі станом здоров’я кішки та витративши всі зусилля на порятунок, мої старання не призвели до очікуваного результату, нажаль… Моє бачення себе в майбутньому - це лікар ветеринарної медицини-професіонал, який забезпечує вирішення проблем пов’язаних із здоров’ям тварин. Дуже хочу здобути професійні навички, а саме бачу себе в майбутньому ветеринарним паразитологом, який глибоко розуміє паразитарні хвороби тварин, що можуть бути спільними для людей. Для того щоб стати лікарем ветеринарної медицини потрібно здобувати знання в університеті. Друга вища освіта – це нові можливості, нові знання, нові друзі це інший світ мого життя де можна самореалізуватись.

   - Чому Ви обрали НУБіП України?
   - Серед багатьох ВУЗів України в яких є спеціальність «Ветеринарна медицина», та за окремими рейтингами в соціальних мережах і відгуках знайомих студентів, а також практикуючих лікарів ветеринарної медицини, факультет ветеринарної медицини НУБіП України є лідером за багатьма показниками. Так, із соціальних мереж та інформації на сайті факультету, а також власної присутності на «Дні відкритих дверей», що проводився онлайн я зробила висновки і переконалась, що до місця навчання це є однозначно НУБіП України а саме, факультет ветеринарної медицини. За інформацією із сайту хотілось оглянути власне матеріальну базу факультету. Так, за порадою завідувача Клінічного центра «Ветмедсервіс» В’ячеслава Соломона, я спочатку ознайомилась з інформацією на сторінці факультету ветеринарної медицини та навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» де переглянула інформацію та відеоматеріали. Вирішила наживо побачити умови навчання і воєнний стан в державі не стали мені на перешкоді. Попередньо зателефонувавши на Клінічний центр, як виключення, мені дозволили ознайомитись з навчальною базою блоками факультету ветеринарної медицини та її матеріальною базою та тваринами що її наповнюють.

   Так, напередодні мені було проведено екскурсію факультетом ветеринарної медицини, яку організував завідувач Клінічного центру В’ячеслав Соломон. Я мала змогу оглянути клініку дрібних тварин, клініку продуктивних тварин, лабораторію лабораторного тваринництва та Банк крові тварин. А також вдалось бути присутніми при здачі заліку з Ветеринарної санітарії он лайн.

   - Юлія чи є у Вас мотивація до навчання на факультеті ветеринарної медицини?
   - Так, я постійно допомагаю тваринам у притулку у мене є власні тварини, про які я говорила та безпритульні 12 собак. Я переймаюсь їх здоров’ям та є опікуном.

   - Чи є у Вас якісь побажання до проведеної ознайомчої екскурсії факультетом?
   - Хочу подякувати за цікаве та змістовне спілкування В’ячеславу Соломону, заступнику декана факультету ветеринарної медицини Сергію Деркачу та лікарям ветеринарної медицини Клінічного центра «Ветмедсервіс». Побачивши все на власні очі я чітко зрозуміла, що обрана мною спеціальність це моє раз і на завжди. Так, я вже бачу себе в цих стінах як студент який у білому халаті здобуває потрібні знання в аудиторіях факультету, слухає лекції поважних професорів та відпрацьовує методики на лабораторних заняттях.

   - Що Ви хотіли побажати вступникам?
   - В першу чергу Миру, по-друге міцного здоров’я, та успішної здачі мультимедійного іспиту, по-третє, щоб задумане у всіх збулося і кожен обрав те що йому до душі.

   Дякуємо Вам за те що проявили інтерес до нашого факультету та університету в цілому. Бажаємо Вам успіхів у здачі іспиту і чекаємо у рядах студентів першокурсників.

Інтерв’ю з абітурієнткою провів В’ячеслав Соломон, доцент
кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook